Lifestyle

Wanderlust

Misschien heb je het woord vaker gehoord maar weet je niet wat het betekend. Wanderlust is sterk verlangen hebben naar het verkennen van de wereld. Dit heb ik al mijn hele leven gehad. Dit was de reden dat ik vroeger stewardess wou worden. Om over de hele wereld te vliegen en genieten van de mooie landen. Helaas werd ik niet langer dan 1.56 cm en moest ik mijn droom laten gaan.
Nu ik 28 ben heb ik spijt dat ik niet meer van de wereld heb gezien in mijn leven.
Ik ben met school gestopt toen ik 19 was. Diploma in de hand en zo rechtstreeks op de arbeidsmarkt terecht gekomen. Voordat ik dat deed ben ik nog wel 3,5 maand in Spanje geweest om daar te werken. Als ik tegen de Ciska van 10 jaar geleden iets zou mogen zeggen is ” geniet nog meer van het leven en van de wereld”.
Maar wat doe je aan Wanderlust als je een baby heb en een man die niet van vliegen houdt??
Die vraag dwaalt al de hele tijd in mijn hoofd. Helemaal nu het mooie weer begint te worden en iedereen op vakantie gaat.

2e
Maar waar wil ik dan heen? Overal! ook op de plekken waar ik eerder ben geweest. Uiteraard staan Turkije en Suriname hoog op mijn lijstje, dit om Ilayla te laten zien waar Baba en Mama hun roots liggen. Maar ook wil ik weer terug naar Barcelona waar ik een aantal keer ben geweest met mijn moeder. Een groot glas Sangria drinken op de Ramblas. Barcelona is een plek waar ik op het eerste gezicht gelijk verliefd op werd, dit was in de tijd dat ik in Spanje werkte.
London, de mooie regenachtige stad. Lekker rondlopen en in kleine tentjes thee drinken.
Lissabon, ik ben daar toen geweest voor werk maar helaas niet veel van de mooie stad gezien, maar wat ik zag was prachtig. Je snapt het ik wil alles zien. Van Dubai, Abu Dabi tot New York, New Zeeland.
Australie, Melbourne daar zou ik willen wonen.
Ik ben een heel emotioneel persoon, helemaal nu ik aan het ontzwangeren ben. Soms denk ik dat ik na mijn bevalling toch wel een postnatale depressie heb gehad. Ik had een hekel aan alles en was zo onzeker als een steen, klopt een steen heeft geen gevoelens. Op de momenten dat ik mij zo voelde ging ik in mijn gedachte naar Melbourne. Even weg van alles. Natuurlijk weet ik dat wanneer je weg gaat je je struggles en alles meeneemt maar waar ik ben, dat heeft heel veel invloed op mijn gesteldheid.
Dus wie weet verhuizen we wel een keer naar een mooie land. Maar voor nu is het hard werken, veel sparen en proberen om elk jaar een stukje meer van de wereld te zien.

De vraag voor jullie, stel je mag nu op het vliegtuig stappen en je mag kiezen waar je heen gaat, maakt niet uit hoe duur en je kan gelijk weg, waar ga jij heen??

Liefs Ciska

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  anoniem
  mei 24, 2016 at 19:08

  I hear you..komt me echt bekend voor maar weet ook niet zo goed wat ik er mee moet

  • Reply
   Ciska Lala
   mei 25, 2016 at 20:34

   Ik ook niet, zodra ik het weet hoor je het. Lastig is het he..

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: