Lifestyle

STRATEGISCHE SOCIAL MEDIA KALENDER

Een tijdje geleden was ik aanwezig bij de lancering van de Strategische Social Media Kalender van Kim Buining. Jullie kennen Kim misschien wel uit mijn vlogs. Kim is een online coach, gespecialiseerd in de online wereld en een goeie motivator. Zij is één van de personen die mij heeft laten in zien dat bloggen en vloggen echt business is. En dat WWW.CISKALALA.COM echt een bedrijf is.
Dus toen ik hoorde dat zij een product ging lanceren en ik stiekem al een foto kreeg was ik super benieuwd naar wat het was.

Kijk je mee?

Ik plan letterlijk alles. Mijn agenda is heilig zowel zakelijk als privé en met een lichtelijke verslaving aan social media en leuke notitie boekjes ben ik eigenlijk heel blij met deze planner. Met honderden plannen in mijn hoofd loop ik van alles en nog wat te schrijven, filmen en posten. Het enige wat ik soms mis is een strategie, een guideline. Hoe ga ik iets doen, waar en wanneer en op welk social media kanaal. Je snapt dat ik de helft van de ideeën dus vergeet, zonde niet?

De kalender is van A3 formaat. Lekker groot, niet te missen en heeft een rustige look. Fijn om zichtbaar op te hangen op kantoor zodat je precies weet wat je deze maand allemaal gaat doen. Zelf schrijf ik in elk vakje nog even de datum, vind ik fijn. Per vakje kan je aanvinken welk social media kanaal je gebruikt en er achter zet je wat je plaatst.

Bijvoorbeeld Maandag 1 december. Een vinkje achter Instagram met een beschrijving van een foto en een vinkje achter FB met mijn blogpost. En ga zo door. Wanneer je deze kalender besteld krijg je nog een uitgebreide video toegestuurd!

MOTIVATIE & ZELFREFLECTIE

Wat wil je bereiken deze maand. Welke thema’s staan centraal. Waar ben je trots op. Wat zijn de onderwerpen waar je over gaat filmen/schrijven. En voor elk einde van de maand, een terug blik. Wat is er goed er goed gegaan, wat kan er beter en neem ik het mee naar de volgende maand?

Ik ben mijn eigen social media kalender voor de maand December al lekker vol aan het plannen. Wil je weten wat er allemaal in staat, hou mij dan vooral in de gaten op mijn Instagram , Youtube kanaal, Facebook en natuurlijk deze blog!

Mocht je interesse hebben in de kalender neem dan een kijkje op WWW.BLOGADVIES.NL. Hier kan je verder ook terecht voor meer informatie of vraag een gratis brainstorm sessie aan!

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kim Buining
  november 22, 2017 at 10:48

  Wauw Ciska, wat fijn om te horen dat de kalender jou zo goed bevalt!

  • Reply
   Ciska Lala
   november 22, 2017 at 13:21

   Ja, ben er echt super blij mee!

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: