Lifestyle

STOKKE TRIPP TRAPP

Ja jongens, ik ben verliefd op de tripp trapp! Dat was ik stiekem al maar nu wij zo zijn verwend door Stokke met de mooie Tripp Trapp stoel kan ik niet meer zonder. Je hebt het misschien al wel gezien in mijn vlogs, zo niet dan laat ik je graag even kennis maken met de Stokke Tripp Trapp stoel.

STOKKE

Even resume, wie is Stokke en wat is een Tripp Trapp. Ik ben super enthousiast en vergeet soms dat niet iedereen Stokke kent of uberhaupt moeder is, want ik vertel iedereen over Stokke.

Stokke AS bestaat sinds 1932 en is opgericht in Ålesund, een prachtig stadje aan de Noorse westkust. Stokke biedt een wereldwijde distributie aan kinderproducten in de segmenten kinderstoelen, kinderwagens, draagzakken, textielcollectie en babykamermeubelen.

En mag ik er zelf aan toevoegen dat ze werken met hoogkwaliteit materialen,unieke ontwerpen hebben, veiligheid hoog in het vaandel hebben staan en dat de producten erg knap bij je interieur passen. Mijn ervaring hé!

Wat is dan een Tripp Trapp ?

De Tripp Trapp Chair is een kinderstoel die mee groeit met je kind. Oftewel een stoel voor het leven want ook wij zitten er thuis gewoon op. De stoel is zo ontworpen dat je met je kindje aan tafel kan zitten vanaf het moment dat je kindje geboren is. Een prachtig klassiek design, in hoogte te verstellen zitvlak en voetensteun. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en om het zo comfy mogelijk te maken voor je kindje zijn er ook nog leuke kussen te krijgen.

Voor Mizu hebben wij een zwarte Tripp Trapp met een grijze babyset. Dit is inderdaad een nieuw design babyset. Daarom past deze babyset alleen op de stoelen die zijn geproduceerd na mei 2003. Het  vijfpunts veiligheidstuigje heeft zachte schouderpads, is met één hand te verstellen en geschikt vanaf de geboorte tot 9kg.

Voor het eerst in de Tripp Trapp, want Mizu is wakker en mama is aan het koken. 

Voor mij is de babyset echt een uitkomst. Mizu is een super zoete baby maar wordt uiteraard altijd wakker op de momenten dat is sta te koken of probeer te eten. Dus wanneer dat gebeurd kan ze hop in de Tripp Trapp en heb ik haar in de buurt.

Serene Pink !!

Sinds kort heeft Stokke weer een mooie kleur Tripp Trapp toegevoegd aan de rest namelijk de kleur Serene Pink. En laat dit nou een kleur zijn die Ilayla super mooi vind! Alles van Ilayla is roze van kamer tot sloffen, je kan zeggen dat ze alles door een roze bril ziet.
Je snapt haar enthousiasme toen deze stoel voor de deur stond. Compleet met ballonnen en een heerlijk pakket met beschuit en roze muisjes. Want de geboorte van Mizu en de Serene Pink Tripp Trapp Chair moet gevierd worden.

De babyset die hier bij zit is geschikt voor baby’s vanaf 6 maanden, zorgt ervoor dat je kindje veilig zelf kan zitten en geeft een goede ondersteuning in de rug en de zijkanten.  Deze babyset kan in de vaatwasser!! Super makkelijk. De stoel zelf is heel makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje.

PRAKTISCHE INFO:

 

Comfort & Design

 • Klassiek, iconisch design die altijd stijlvol blijft.
 • Unieke verstelbaarheid van de zithoogte en voetsteun, de rug en voeten worden goed ondersteund tijdens elke leeftijd.
 • Stabiele voetsteun die je kindje comfort en veiligheid biedt.
 • Stevige constructie van Europees beukenhout, kan een gewicht dragen van een volwassen persoon tot 110 kg.
 • Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren zodat hij in ieder interieur past.

Veiligheid

 • Met handleiding voor de juiste positie van de zitplank en voetsteun bij elke leeftijd van je kindje.
 • Optionele verlengde glijders geven een extra stabiliteit.
 • Gemakkelijk schoon te maken met een licht vochtige doek.
 • 7-jaar verlengde garantie voor alle houten onderdelen.
 • Optionele Baby Set en 5-punts veiligheidstuigje.
 • Lak op waterbasis, niet-giftige lak.
 • Geen schadelijke stoffen/vrij van bisfenol en ftalaten.

De meisjes bij ons thuis zijn in iedergeval tevreden! Mocht je extra informatie willen dan kan je altijd terecht bij Stokke. Mocht je de Tripp Trapp zelf willen proberen dan kan je terecht bij de welbekende baby/kinder winkels. Ik raad deze stoel zeer zeker aan. En je weet het hé, Happy Mommy Happy Family!!


NAAR DE BABYSPA & VERWEND WORDEN DOOR STOKKE !! WEEKVLOG #569

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

  %d bloggers liken dit: