Lifestyle

OUTFIT OF THE DAY #OOTD LOVE MY NEW ZARA OUTFIT

Het is weer zomer en dan beginnen de outfitjes was bloter te worden. Ik, ben helaas nog niet zeker genoeg van mijn lichaam om echte jurkjes en rokjes te dragen. En dan is meestal alles, in de kleur zwart safe.
Tijdens mijn laatste shopping spree besloot ik om een beetje out of my comfort zone te gaan.

CROPTOP?!

Nooit gedacht dat ik dit nog zou dragen, maar dit is een vet schattige croptop die precies op mijn broek valt met leuke zwarte stipjes.
Ik heb zelfs de neiging om er nog een paar te halen want eerlijk gezegd zijn ze best flatterend, ik zie zelfs een beetje taille!!??
Yess, score! Hij staat trouwens ook super leuk op een high-waste broek en een lange rok.

Gestreepte broek.

Deze gestreepte broek is helemaal een feestje. Hij zit super mooi bij de billen en is van een super lichte, stof maar wel van goeie kwaliteit. LOVE ZARA!
Voor de gemiddelde vrouw in Nederland zal de broek tot de enkel komen, maar ik ben maar een klein kaboutertje, dus voor mij is het gewoon een lange broek.
En hij zit zo lekker, echt zoooo lekker! Haha, je snapt dat ik van de broek hou. Stiekem wil ik er ook nog een zwarte bij halen. Dus misschien binnekort een #OOTD met nieuwe lekkere broekjes! Hou m’n Instagram in de gaten!

Perfecte combinatie voor de Hollandse zomer! #OOTD

Dit is de perfecte combinatie voor de Hollandse zomer. Niet te warm, niet te koud en lekker luchtig. Ik hou van deze combinatie. Verschillende printjes en een beetje uitproberen.
Voor mij kan het nog gekker maar ik ben toch altijd voorzichtig!

Je zal mij vaker zien lopen in deze outfit. Dus als je iemand in Groningen ziet lopen met stippen en strepen, dan ben ik dat!
Wat vind jij van deze combinatie? Zou je het zelf dragen, stippen en strepen?

Liefs Ciska

 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Janneke
  juni 27, 2017 at 10:19

  Je ziet er prachtig uit! Mooie combinatie

  • Reply
   Ferdi
   juli 8, 2017 at 22:46

   Dank je wel !

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: