Lifestyle

OP BEZOEK BIJ GEBE MATERNITY

Als je mij wat langer kent zeg ik heel vaak ” positie kleding is saai en oubollig”. En nu ik weer zwanger ben raakte ik al lichtelijk in de stress. Ik was net 5 kilo kwijt en toen raakte ik zwanger, de volgende fase is dan dat je niet meer in je kleding past. Je kent het wel. Tot ik uitgenodigd werd in de Showroom van Gebe Maternity. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen. Wie wilt nou niet langs bij een kleding merk om te zien hoe alles gaat. Dus ik ging gezellig langs voor een rondleiding, kijk je mee?

Ik zeg het maar gelijk, de collectie van Gebe is verre van saai en oubollig. In de showroom hangt op dit moment de AW/18 collectie en hij is leuk! Maar dat zie je zo wel voorbij komen. De collectie is vrij uitgebreid en gebaseerd op de verschillende vrouwen die er rondlopen op de wereld. Gebe verkoopt haar collectie namelijk in 22 landen en ze hebben inmiddels meer dan 100 verkooppunten. Ze zijn verder online te vinden op Asos, Zalando en Wehkamp.

Een hele mooie trendy collectie die ook prima gedragen kan worden nadat je bent bevalling. Uiteraard met een aantal goeie items in het zwart/navy en grijs maar ook een mooi bordeaux tint, heerlijk voor de herfst. Van mooie basics tot wat opvallendere stukken die weer bij de andere items passen. Heel mooi gedaan. Hou er van dat je alles kan combineren met elkaar.

Helemaal links een super mooie overgooier die over een denim kan en de boel wat opvrolijkt. Want niks is zo stom als kleding die je minder mooi maakt. Helemaal in je zwangerschap. Daarnaast mijn favoriete jurk die helaas te lang was voor mij, maar ik ben 1.56 cm, niet echt een gemiddelde lengte in Nederland.

Nog een favoriet. Deze beige vest, heel leuk met een jeans en een witte blouse. Of leuk met een zwarte legging, zwarte coltrui en een mooie opvallende riem zodat je zwangere buik mooi te zien is. Mode en comfort vinden ze heel belangrijk!

Super nice om te zien dat de Parijse streepjes ook gewoon meegaan in de herfst en winter. Met streepjes kom je altijd weg. De meeste items zijn trouwens ook borstvoeding proof. Heel fijn en bijna tot niet te zien. Ideaal!

Het voorste gedeelte van het rek zijn super zachte pyjama’s. Uiteraard voedings proof en met een hele mooie kimono. Zodat je toch een beetje degelijk rond kan lopen. En dit is trouwens een hele mooie tip om je vriendinnetje of zus te geven als kraamcadeau. Ik heb de grijze pyjama thuis ook al aangehad. En hij zit heerlijk. Dit wordt zeker een ” na de bevalling ” outfit!

De rek er naast vind je de items die terug komen in elke collectie qua model maar wel steeds een ander patroontje hebben. Zo heb je dus altijd een goed badpak, of je die nou nodig hebt in de zomer of winter. Heel goed over nagedacht om de goeie stukken terug te laten komen.

Aan de linkerkant de Organic collectie. Heel mooi zacht met subtiele kleuren. Deze collectie is gemaakt van organisch materiaal dus geen verf en andere dingen, vandaar de subtiele kleuren. De collectie is ook wel een soort van homewear collectie dit omdat het juist zo delicaat en zacht is. Aan de rechterkant zie ondergoed in verschillende vormen en een super fijne panty.

Je hebt het door. Ik ben super enthousiast, over de collectie die heerlijk van deze tijd is, de stoffen die heerlijk zacht zijn. Dat merk je bijvoorbeeld in de jeans, die zijn van binnen en buiten zacht, stretchy en hierdoor kan je zien dat Gebe rekening heeft gehouden met het feit dat je doorgroeit in de zwangerschap. Mocht je een kijkje nemen op hun website en twijfelen over bepaalde maten dan kan je altijd contact opnemen via Instagram bijvoorbeeld voor advies, want ze hebben er echt verstand van. Zwanger zijn, voeding geven en toch er uit zien als jezelf zonder te eindigen in een soepjurk, dat is de hele vibe die ik krijg en wordt er heel blij van!

Ken jij Gebe Maternity al?

 

Liefs Ciska

MIJN BABY WISHLIST

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: