Lifestyle

NOOIT MEER SOKKEN KWIJT MET SOCK ONS

De meest geniale uitvinding óóit bestaat al ongeveer tien jaar en nog steeds zijn zoveel mensen niet bekend met dit handige product. Het gaat om de Sock Ons, een product bedacht door een moeder van vijf omdat de kindjes altijd hun sokjes verloren. Om dit ongemak te voorkomen, bedacht de moeder een simpele oplossing waardoor dit ongemak niet meer voorkomt. Sock Ons zijn slimme kleine open sokjes die over de gewone sokjes van het kindje heen kunnen.

Het gepatenteerde ontwerp zorgt ervoor dat de sokken rond de voetjes van het kleintje blijven zitten. De Sock Ons hebben een open teen en een open hiel, waardoor de normale sokken niet kunnen verschuiven. Baby’s zijn de hele dag aan hun tenen en voetjes aan het plukken en verliezen daarom vaak en snel sokken. De Sock Ons bieden stevigheid, zijn comfortabel en zien er lief uit. Een geniale oplossing, niet voor niets bekroond met de Kind & Jugend Innovation Award 2008, de British Female Inventor Award 2008 en de Best Baby & Infant Product Award 2010. Een oplossing die écht werkt! Believe me!

De Sock Ons zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten: 0-6 maanden en 6-12 maanden. Bij de grote babyspeciaalzaken zijn de Sock Ons sowieso verkrijgbaar voor 6,99 per stuk. En ze zijn verkrijgbaar in het wit, baby roze en baby blauw. Ideale kleuren voor het eerste levensjaar!

• Nooit meer kwijtgeraakte sokjes
• Nooit meer koude voetjes voor je kleintje
• Verkrijgbaar in twee maten: 0-6 maanden en 6-12 maanden’’

Persbericht 2018 

VOORKOM OVERVERHITTING VOOR JE KINDJE MET DE DOOKY

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: