Lifestyle

My summer outfit !! ( budgetproof )

Het is eindelijk vol op ZOMER!! En ondanks dat, heb ik voor deze zomer niet eens een normale shopping spree gehad. Waarom vraag je je af? De zomer liet zo lang op zich wachten dat ik een beetje boos was op de zomer. En toen het eindelijk zomer was kwam ik er achter dat ik nog niet helemaal content was met mijn lichaam. Oke, ik ben dan wel al 1 kilo afgevallen!! Maar toch.
Er was altijd wel iets. En opeens had ik 2 dagen vrij van het werk en was Ilayla uit logeren en toen besloot ik even de stad in te gaan.

FullSizeRender (8)

Oke, ik kocht dus dit zwarte denim tuinpakje. 5 euro!! En ook nog een op de gok, want passen bij de Primark doe ik niet. Maat 34 zit iets te strak en al helemaal veel te strak bij mijn boven benen.
Ik heb best stevige boven benen en dat vind ik niet erg. Dus maat 36 nam ik mee en hij zat als gegoten!!!
Dit is dus was ik de hele zomer aan heb. Meestal met een lekkere mouwloze top en makkelijke instappers. Het Marley t-shirt is trouwens ook van de Primark van 3/4 jaar geleden en de schoenen van Sasha.
Super simpel en ik heb er absoluut geen moeite voor hoeven doen. Heb ik eigenlijk ook geen zin in want ik wacht op de herfst.!!

Waar heb jij de hele zomer in gelopen?

Liefs Ciska

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: