Lifestyle

My favorite jacket

Ondanks dat ik zwaar toe ben aan een nieuwe leren jas, is mijn favoriete jas toch het leren jasje van de Zara. Toen ik mijn jas van de kapstok pakte om er een foto van te maken, zag ik dat bijna al mijn jassen van de Zara komen.
De jassen van de Zara zijn niet alleen mooi, maar ze gaan ook heel lang mee. Zoals mijn leren jasje, deze heb ik nu al 5 jaar.
Deze jas heeft al heel wat meegemaakt. Vakanties, van warm tot koud. Stappen, denk aan drank vlekken. En ook tijdens mijn zwangerschap droeg ik deze jas. In de 5 jaar ben ik in maat wel iets gegroeid waardoor de jas niet meer dicht kan, maar ik kan gewoon geen afstand doen van deze jas.

20160614_144751311_iOS

De jas ziet er nog mooi uit. Ik houd van de gouden details, dat maakt het weer iets chiquer dan zilver. De jas is gewatteerd en heeft aan de zijkant een subtiele elastiek. Maar, ik moet er toch aan geloven. De jas moet weg.
Hij kan niet meer dicht en na 5 jaar moet je toch afscheid nemen.

Tot de tijd die tijd, blijf ik deze jas dragen. Maar zodra ik een nieuwe heb gaat deze weg. Laat je jacht op een nieuwe leren jas beginnen!!! Mocht je suggesties hebben, dan hoor ik het graag.

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: