Lifestyle

MOMMY MONDAY : JANUARI 2018 #3 UITSLAG VAN DE TEST ?!!?

Laten we maar gelijk beginnen met het goeie nieuws!! GEEN HPV! Jongens, ik vond dit zo spannend. Maar alles is oke! Hoe fijn.
Ferdi kwam thuis met de post in zijn handen en gaf mij de brief. Bevolkingsonderzoek!! Omg, wat was ik zenuwachtig. Ik zag de uitslag en kreeg spontaan een jank bui.
Ik had namelijk echt het idee dat er iets aan de hand was. Helemaal omdat ze een poliep hebben gevonden en die stomme endometriose. Maar gelukkig klopt mijn intuïtie niet altijd, haha.  Realisatie momentje: je weet niet hoe lang je hebt op deze wereld, het is niet aan iedereen om 80/90 jaar te worden. Geniet er van! Lekker zweverig maar wel waar!!

De rest van de week was rustig, ik had wat afspraken mbt nieuwe samenwerkingen en was eerlijk gezegd heel erg lui bezig. Totaal geen structuur was er te vinden in mijn week.
Verder ging ik bezig met mijn skincare. Ik ben bezig met nieuwe producten te testen en er zijn er 3 waar ik op dit moment heel tevreden mee ben. Ik heb ze ook gedeeld op mijn Instagram

Voor de mensen die mij daar niet volgen:
Reviderm OPC Hand Impressions Silky Protection. Een super heerlijke handcrème. Trekt goed in, ruikt lekker en voor optimaal effect meerdere keer per dag te gebruiken. Wat ik ook doe. Dat is het leven zonder vaatwasser!
Mario Badescu Glycolic Acid Toner. Deze gebruik ik elke ochtend na het douchen. Je voelt gelijk aan je gezicht dat het een goeie basis geeft voor je dagcreme.
Skeyndor Eternal Sleeping Oil. De naam zegt het al. Een olie die je kan gebruiken voor het slapen gaan. Ik gebruik deze trouwens ook in de ochtend wanneer ik weet dat ik toch geen make-up zal dragen. Super fijn, verzorgend en laat geen vettige huid achter.

WEEKEND !!!

Ons weekend begon super chill! We waren lekker met z’n 3en. Samen geschilderd ( ik ben echt geen kunstenaar) samen pizza gemaakt. Ondanks dat ik op mijn voeding let, was dit heerlijk. Alles was homemade, van bodem tot saus en alles wat er op zat. Hier heb ik helaas geen foto’s van want het was binnen no-time op. We aten lekker voor de tv en keken nog een filmpjes. Heerlijk zulke dagen.

Op zondag hebben we nog even lekker gewandeld. Ilayla begon met een hoestje overdag, in de avond heb ik haar 2 keer van bed gehaald en toen werd ze een beetje ziek. Overgegeven en alles dus toen hebben we een matras in de woonkamer gegooid en ben ik daar gaan slapen met haar. 100 keer wakker geweest, 50 keer naar de keuken om water te halen maar gelukkig voelt ze zich nu een stuk beter.

Dit is de reden dat de weekvlog nog niet online staat en deze Mommy Monday laat is. Maar zo is het leven.

Hoop dat jullie een leuke week hebben gehad en tot volgende week!!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: