Lifestyle

MOMMY MONDAY : JANUARI 2018 #1

Hallo iedereen!

2017 sloot ik af met een kapotte wasmachine en 2018 begon zwaar!! Ilayla die niet wou slapen, geen middag dutjes en ook niet in de avond. De koelkast ging kapot. Ik baalde ontzettend van mijn gewicht en besloot nu voor eens en altijd afscheid te nemen van de onzekerheid die ik heb met betrekking tot Ilayla. Ik wordt lichtelijk paniekerig en gewoon stront chagrijnig van de zenuwen die ik heb wanneer ik iets wil ondernemen met Ilayla.
Dus om het jaar goed te beginnen besloot ik om te gaan winkelen en lunchen met Ilayla in de stad. Kijk je mee naar mijn mommy week!

DINSDAG

Als we toch alles eerlijk gaan vertellen. In de nacht van maandag op dinsdag werd ik zenuwachtig wakker. ” hoe ga ik Ilayla vermaken in de stad, wat als ze huilt, wat als ze het niet leuk vindt, wat als ik ineens een paniek aanval krijg, waar moet ik lunchen met haar”. Allemaal van dit soort onzin dingen. Maar toch zijn het dingen waar ik mee zit.
Na heel wat gezeur over het ontbijt die Ilayla niks vond gingen we met de bus naar de stad. En je raad het nooit!! Alles ging goed, ze vermaakte zich. Als ze even klaagde dat ze uit de kinderwagen wou, legde ik rustig uit wat we allemaal gingen doen en als klap op de vuurpijl gingen we samen lunchen bij de Hema!

Ilayla vond het super leuk en ik ook! Het was een kleine stap maar zeker één waar ik trots op ben. Nog een paar keer herhalen en dan gaan we een stap verder. Stomme onzekerheden, je zou toch denken dat je op je 30ste daar geen last meer van zou hebben, helaas is daar niks van waar. Heb jij onzekere mommy momenten?

MY FITNESS PAL

Ik loop nu al 2 jaar te struggelen met mijn gewicht. Iedereen heeft er een mening over, maar ik ben gewoon niet tevreden. En nu gaan we er gewoon serieus weer wat aan doen. Sporten heb ik al 3 maanden niet gedaan en mijn eetgedrag is vreselijk! Dus ik ga vanaf vandaag weer 3x per week sporten en heb de “MyFitnessPal” gedownload. Zo breng ik in kaart wat ik eet en deze app heeft gelijk effect. Omdat ik onder mijn calorieën wil blijven, let ik gelijk op wat ik wel en niet kan eten. Ik ben nu 58 kilo en mijn streef gewicht is 50 kilo, heftig? Nee gewoon eerlijk, ben er klaar mee!

WEEKEND

Aangezien ik zo een rot week achter de rug heb was het tijd om extra te genieten in het weekend. Ilayla logeerde bij Opa & Oma en ik kon even Ciska zijn en lekker een weekend chillen met m’n man!
Ontzettend veel Netflix gekeken, lekker laat gaan slapen, uitgeslapen en op zondag lekker de stad in geweest en zonder al te veel schuld gevoel genoten van een warme chocolade melk met slagroom en een taartje!!

2018

De Ciska van de afgelopen 2 jaar had al tig keer gezegd dat het jaar kut was begonnen en vast ook kut zou worden. Maar nee, nee het jaar wordt niet kut. Deze week was heftig maar we blijven positief.
De vakantie is voorbij, we gaan hele leuke dingen doen dit jaar dus alles komt helemaal in orde!

Mocht ik het nog niet gezegd hebben, wens je een super 2018 & may the odds be forever in your favor!!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: