Lifestyle

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #8 LEKKER VEEL ETEN

Eigenlijk is het nu zaterdagavond. Normaal tik ik deze update op de zondag maar ik heb zoveel werk te doen dat ik besloot om zaterdag al te beginnen met werken. Geen weekend voor mij, maar dat vind ik niet erg. Anders ben ik zondag nacht weer tot midden in de nacht bezig en ik moet je zeggen dat begint aardig zwaar te worden.
Maar zonder al te veel geklaag, hier is mijn week!! Het was gezellig en mijn week stond zoals heel vaak in het teken van lekker eten. Kijk je mee?

Wij beginnen de maandag goed met een lekker verf middagje. Ik heb een tijdje geleden heel veel knutsel spullen bij de Hema ingeslagen en vandaag was het tijd om een masker te verven. Uit eindelijk was het masker helemaal blauw/paars maar het was wel heel leuk. De masker was voor Ferdi want zelf durfde ze het masker niet op te zetten, haha.

Dinsdag was een rustig dagje. In de avond had ik een business meeting en op de terug weg besloot ik nog even langs de Mac te gaan. Super slecht van mij. Ik heb nog steeds niet die knop gevonden van het gezond eten. Het is helemaal weg. De 4 cheeseburgers waren niet allemaal van mij trouwens!

Woensdag ochtend is Ilayla naar de peuterspeelzaal geweest en in de middag hebben we lekker samen buiten gespeeld. In de speeltuin en samen gevoetbald op het tennis veld. Het was eerlijk gezegd best koud maar we waren er allebei wel even aan toe. De gedachte hier achter was het feit dat het de aankomende week -10 graden zal gaan worden. Brrrr… ik ben echt geen winter persoon. Laat de zomer maar komen hoor.

Donderdag avond ben ik gezellig samen met Ferdi uit eten geweest bij Flinders. Hier komt deze week nog een apart Hotspot artikel over.
Het eten was in ieder geval super lekker! En het was ook super fijn om weer eens met z’n tweetjes weg te gaan. Je vergeet dit soort dingen gewoon te doen wanneer het het beide druk hebt, maar wij kunnen er in ieder geval weer tegen aan!! Besteed jij vaak genoeg tijd met je lover? Ik zou het echt meer moeten doen.

Oke, even een lelijk formaat foto maar deze is van de peuterspeelzaal. Ik besloot vrijdag ochtend even wat langer te blijven hangen met wat andere moeders, er kwam koffie bij kijken en Ilayla vond dit eigenlijk best leuk. Wat minder leuk was, was het afscheid. Ze vind het toch af en toe nog moeilijk. Ze mist mama vaak hoor ik haar zeggen. Ach, can you blame her? Haha. Nee zonder dollen, ik word daar best onzeker van. Maar het gaat verder allemaal goed op de peuterspeelzaal. Soms vergeet ik dat mijn kleine mini pas 2 jaar is. Gek is dat hé!

Een heerlijk begin van de zaterdag: het VIP Bloggers Breakfast van Feel Good, ook een hotspot waarvan je deze week meer te zien krijgt. Ik was er al wat vaker geweest en ook deze keer heb ik er heerlijk gegeten. De Break-Feast was ter ere van het her-opening. Alles is super mooi verbouwd, zeker een aanrader!

Mijn week zit er op. Nu hard aan het werk en dan weer genieten van een nieuwe week. Heb jij ook zoveel gegeten afgelopen week, oops.
Laat mij weten hoe jouw week was!

Liefs Ciska

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #7 HEEL VEEL LIEFDE

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: