Lifestyle

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #6 MAMA’S KINDJE

Hi allemaal.
De week is weer voorbij. Voor mij was het een week met veel werken, waar jullie niks aan hebben want het is allemaal niet zo boeiend of nog geheim, haha. Ik ben in ieder geval bezig met leuke projectjes, dus dat hebben jullie van mij tegoed.

Kijken jullie mee?

De maandag begon met het ophalen van Ilayla. Lekker thuis aangekomen een beetje gehangen en samen gewerkt. Ik had echt een deadline die gewoon “ff moest”. Dus dan werken we samen aan de eettafel. Te lief !

Dinsdag heb ik bewust niet veel gedaan maar wel lekker veel geknuffeld en rustig aan gedaan met Ilayla. Ik probeerde nog een gezellige foto te nemen maar hoe ouder deze dame wordt, hoe gekker. Wat dat betreft lijkt ze echt veel op mij. Ik vind serieus zijn namelijk ook saai!
Ohja en die wallen die je ziet, die zijn echt te erg. Ben denk ik wel toe aan een week slaap en een goeie beurt bij de schoonheidsspecialiste.

Op woensdag ochtend gaat Ilayla altijd naar de peuterspeelzaal dus dan heb ik weer wat extra uurtjes die ik kan besteden aan mijn werk. Vandaag was het tijd om een video met Claudia op te nemen, aanstaande woensdag komt de video online. En zoals altijd eten we dan even een lekker gebakje! Tradities moet je in stand houden, haha!

Het weekend is begonnen, na een vrijdag hard gewerkt te hebben. Ferdi was zaterdag avond in Zwolle bij vrienden en het feit dat wij niet meegingen maakte Ilayla heel verdrietig. Zo zielig vond ik dit. Want het weekend is het papa en Ilayla tijd. Mijn moeder kwam even op visite en nam ons mee naar MacDonalds, een poging om Ilayla wat blijer te maken.
Dit lukte, ze heeft lekker gegeten, ze kreeg een gratis ijsje aangeboden die ze zelf mocht maken in de grote keuken en we gingen naar huis met een super vrolijk kindje en 2 ballonnen.

Ik was trouwens wel verbaasd van deze “gratis ijsjes”actie. Het was namelijk rond 18:00 uur. Etenstijd en super druk. En een meisje die daar werkte ging gewoon langs de tafels met kleine kindjes en bood dit aan. Super lief en heel klant vriendelijk en helemaal om dit te doen tijdens de spits. Well done MacDonalds !

De rest van de avond heb ik gewerkt onder het genot van een heerlijk glas rode wijn. Sinds vorig jaar ben ik echt gaan houden van rode wijn! Ouderdom?? Hahaha

Zondag is bij ons meestal een luie dag of we gaan naar familie. Vandaag gingen we naar m’n vader. Er was nog meer familie en we hebben lekker gegeten. Moksi Alesie met kippenlevertjes!! Echt superrrr lekker. De reden van ons gezellig dagje is de vakantie van mijn moeder.
Ze gaat namelijk voor 3 weken naar Suriname en op de één of andere manier ga ik haar nu veel meer missen dan ik vroeger gedaan zou hebben. Misschien omdat ik nu zelf moeder ben maar ik vond het echt heel raar dat ze zo lang weg gaat. Normaal zet ik haar dan ook nog af op Schiphol maar dat lukt qua tijd niet. Echt heel jammer. Ik ga je missen mama!!! Love you

Dat was mijn korte en rustige week. Hoe was jou week en ga je deze week nog leuke dingen doen? Ik wel dus ik zie je graag volgende week!!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: