Lifestyle

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #13 HELLO FRESH FAIL

Hai guys! Daar zijn we weer. Ben ik even blij dat deze week achter de rug is. Het ging een beetje stroef met een super rot begin maar eindigde wel super leuk. Thank God!! Veel plezier en zoals altijd ben ik benieuwd wat jij hebt gedaan deze week!

Ik begin stiekem bij zondag. Dat heeft te maken met mij Hello Fresh fail. Heb eerder een box gehad (gesponsord) en dat ging prima maar deze box was het allemaal net niet. Dit recept was een simpele spaghetti met knoflook en venkel uit de oven in balsamico. Ik maakte dit na de babyshower en kwam er achter dat je dus een aantal ingrediënten zelf moest toevoegen. Ik sloeg compleet in de stress. Was zelfs een beetje boos dat ik dat niet wist. Maar het bleek dus zo te horen en stond ook op de kaarten. Gelukkig had ik het ingrediënt wat je zelf moest toevoegen, balsamico. Ik baalde trouwens ook dat ik zo in de stress schoot door zo iets kleins.

MAANDAG

Wat een rot begin van de week. Ik heb de hele ochtend op de wc gezeten. Was zo ziek geworden, waarschijnlijk van alle zoetigheid, dat heb ik eerder gehad. Dit was een bericht van mijn lichaam. Geen zoetigheid meer!!

DINSDAG

Omdat ik maandag ziek was heb ik dinsdag veel gewerkt en veel geslapen. Ik voelde mij zo energie loos echt vreselijk. Het was een lange dag. We gingen weer voor een Hello Fresh maaltijd. Deze keer kofte!! Heerlijk vind ik dat. Minpuntje, veel te veel paprika soorten. In de beschrijving stond geschreven : Turkse peper, nou geloof me het was gewoon zoete punt paprika.

WOENSDAG

Het gaat steeds beter op de peuterspeelzaal!! Het afscheid is zonder tranen en als ik haar komen halen is ze super blij maar wilt ze eigenlijk niet weg. Ze wilt me van alles laten zien en is heel trots op haar werkjes. Yess!! eindelijk. Maar ze verteld mij nog wel steeds dat ze mij heeft gemist ( smelt moment)

De kindjes van de andere klas hadden een super mooie raam schilderij gemaakt, zoals Ilayla mij dat vertelde. Alleen deze was nog nat. Oops!

Hello Fresh maaltijd 3. Die vond ik wel karig hoor. Spinazie gratin, die was lekker. Maar er hoorde gebakken aardappeltjes bij, dit eet ik eigenlijk al niet, weten zij natuurlijk niet. En een spiegelei. Hmmmm…ik miste toch echt iets. En helemaal ik nu op mijn voeding let. Ik vond het een beetje sneu. Gelukkig maak ik zelf altijd een salade voor bij het eten alleen had ik gehoopt dat dit niet nodig was geweest.

DONDERDAG

Even een avondje chill tijd samen met m’n zusje. Lekker onze nagels laten doen. Ik merkte namelijke dat ik al 3 weken rondliep zonder nagellak, wat ik echt vreselijk vind bij mijzelf. En aangezien er allemaal feestjes aankomen besloten we onze nagels te laten doen. Happy Us!!

Ons weekend was super lui. Vrijdag avond was super gezellig met allemaal nichtjes en neefjes van Ferdi. We gingen om 05:30 uur slapen en om 07:50 uur was onze kleine meid wakker. Dus zaterdag hebben we niks gedaan. Veel dutjes en knuffels!!

Zondag, eerste Paasdag zijn we begonnen met een lekkere brunch met ons 3tjes en later op de dag zijn we naar m’n vader gegaan om gezellig te eten met elkaar en er was ook nog heel gezellig familie! Ilayla mocht samen met nani ( oma, mijn moeder ) roti maken! Ze vond het helemaal leuk!!

Dat was mijn week. Morgen nog een paasdag maar hier doen we eigenlijk toch niks mee. Gewoon een extra vrij dag!

Hoop dat jullie een leuke week hebben gehad en tot volgende week!!

Liefs Ciska

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #12

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: