Lifestyle

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #12

Wauw, week 12 alweer wat gaat de tijd snel. De lente is begonnen, de verjaardagen komen er aan en binnenkort de verhuizing. Allemaal leuke dingen. Maar voordat dit allemaal gebeurt moet ik even sorry zeggen. Ik heb gewoon weer te weinig foto’s gemaakt en ben ook niet zo heel actief geweest op mijn blog en social media. Soms heb je een periode dat je heel veel bezig bent en nu is het wat minder. Maar dat gaat zeker goed komen. Voor nu een aantal foto’s en morgen komt de vlog online waar je meer in kan zien. Have fun!

MY LIFE ON MONDAY

Werken, werken en nog eens werken. Een planning maken, welke evenementen heb ik binnenkort. Welke klanten moeten er geholpen en niet te vergeten mijn eigen video’s en blogpost. Dit doe ik altijd met een lekker muziekje op. Tegenwoordig luister ik de oude nummer van Alicia Keys, heerlijk motiverend en je kan ook nog eens lekker meezingen!

De laatste paar weken ben ik helemaal weer bezig met bakken. Breakfast muffins en bananen brood zijn mijn lievelingsgerechtjes van dit moment. De recepten komen van Rens Kroes en die pas ik wel eens aan door middel van extra fruit toe te voegen. Echt super heerlijk!!

DE REST VAN DE WEEK

Zoals ik al eerder zij heb ik niet veel foto’s gemaakt. Ik heb veel gewerkt aan nieuwe projecten en veel tijd met Ilayla doorgebracht. Het sporten gaat ook super goed. Voor de derde week ben ik weer gaan sporten en het ging super!! Ik doe dit 2x per week, het is killing maar ik merk nu al aan mijn lichaam dat het goed is voor mij.

ZONDAG

Het was weer eens tijd voor een babyshower!! Deze keer was het een verassing voor Ferdi zijn nicht die een meisje verwacht! Dus we verzamelde ons voor een lekkere high-tea. Ik hou er echt van. Het past totaal niet in mijn dieet maar ik denk dat het af en toe wel mag, toch?

Het was super mooi verzorgd. Alles was leuk versierd en we hadden het gezellig! Helaas is de ben ik de volgende dag goed ziek geweest. De vorige keer had ik dit ook toen ik veel zoetigheid had gegeten, dus misschien moeten we het maar niet meer doen. Denk dat mijn lichaam een gekke reactie heeft ontwikkeld voor suiker. Eigenlijk alleen maar beter!

Nog even voor de mama’s en papa’s met kindjes. Het artikel over Hartendief Groningen staat online. Klik hier voor de foto’s. Het is echt even de moeite waard om langs te gaan!

Dit was mijn week! Kort maar krachtig. Bijna vergeten te vertellen, als het allemaal goed loopt verhuizen we binnen een maand naar onze nieuwe woning. Zo’n zin in !!!

Hebben jullie nog wat leuks gedaan? Let me know!!

XOXO Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: