Lifestyle

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #11 WARHOOFD & NIEUWE HUIS?

Waar zit ik met mijn warhoofd deze week? Als ik nadenk over wat ik heb gedaan deze week, dan weet ik het gewoon niet meer.
Ik was zo ontzettend moe van het heerlijke drukke weekend dat ik een beetje achter liep op de planning. En had nog niet eens een nieuwe planning gemaakt voor deze week. Ik was overal en nergens. Wat ik deze week wel veel heb gedaan is slapen! En dan voornamelijk dutjes. Blijkbaar had ik het nodig.

MAANDAG & DINSAG

Deze dagen heb ik veel gewerkt en totaal geen foto’s genomen. De spierpijn van vorige week was eindelijk weg en ik heb gewoon veel geslapen, kan het niet mooier maken.

WOENSDAG

Nog meer werk. Deze keer bedacht ik samen met Hoesjes-Outlet een super leuke winactie. Wil je mee doen, klik dan hier! De actie loopt tot zondag 1 april.

Hoogtepunt van de dag: Ilayla opgehaald van de peuterspeelzaal, toen ik daar aankwam was ze lekker met alle kindjes buiten aan het spelen. Normaal boeit dit haar niet maar vandaag was zelfs haar broek vies van het zand. Ik was zoooo blij. De ” juffen” vertelde ook dat ze ineens een heel ander kindje zagen in haar. Gek om te horen want ze is voor mij hetzelfde mupje maar ze heeft het gewoon steeds meer naar haar zin op de PSZ.

DONDERDAG…

Was niet zo boeiend, weer veel gewerkt achter de schermen en veel spierpijn gehad. Weer 2 dagen gesport en het voelt zo lekker!!

VRIJDAG

Vrijdag was super leuk maar ik was te druk om er ook maar aan te denken om leuke foto’t te schieten voor de Mommy Monday. We hebben namelijk eindelijk de bezichtiging gehad van ons nieuwe huis. Yess, ons nieuwe huis!! Eindelijk maar toch. Het hele huis was leeg getrokken ivm de plantage die er was aangetroffen dus we moesten er even door heen kijken. Maar als het goed is gaan we binnenkort dus verhuizen!!

ZATERDAG !

Het weekend is begonnen en we zijn gewoon aan het werk, haha! Vandaag ging ik met Anisa en Ilayla lunchen Bij Hartendief Groningen voor mijn Hotspot rubriek. Het artikel hiervan komt deze week online, dus hou mijn social media even in de gaten!

TOT VOLGENDE WEEK !!

We sluiten deze week af met een dikke pan Surinaamse Macaroni, ja ik noem het maar even zo. Ik maakte dus macaroni zonder tomatensaus en kaas maar gewoon met lekkere Surinaamse kruiden, love it.
Nu denk je vast ” Cis, je sport toch moet je dan ook niet denken aan je voeding”. Ja dat doe ik ook. Ik eet namelijk nu een halve portie van mijn avond eten en de andere helft bestaat uit sla, komkommer en tomaat. En het werkt prima. Ik drink ook veel water erbij. Ik moet zeggen dat ik ook wel rekening houd met wat ik maak qua avond eten, maar vond macaroni wel passen op deze koude zondag!.

Ja guys, dat was even heel kort mijn week. Uiteraard heb ik iets meer gedaan maar daar voor zal je naar mijn vlog moeten kijken. Maar ik was vooral veel aan het werk deze week en moe, haha. Ik mag het niet teveel zeggen I know, maar ik heb veel geslapen dus …

Nee ben niet zwanger!

Hoe was jullie week? Rustig of druk? Ben benieuwd dus laat het mij weten !!

XOXO Ciska

 

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #10 KEIHARD SPORTEN EN EVENTS IN AMSTERDAM

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: