Lifestyle

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #10 KEIHARD SPORTEN EN EVENTS IN AMSTERDAM

Zoals jullie hebben gezien zijn Cassandra en ik samen een FaceBook community begonnen. Speciaal voor de ondernemende moeders. De vraag die ik hun deze week stelde was ” wanneer heb jij voor het laatst iets gedaan wat je eng vond?”. Ik heb er een paar voor je deze week. Want deze week was niet alleen heel leuk en gezellig maar ook spannend. Kijk je mee?

We beginnen bij de dinsdag, want maandag was weer een dag waarin ik veel heb gewerkt. Dinsdag ben ik gaan lunchen met Ilayla, iets waar ik de hele week al zenuwachtig voor was. Daar waar ik vroeger nergens bang voor was, ik heb zelfs gebungeejumpt ( ja zo schrijf je het echt) ben ik sinds ik moeder ben heel onzeker. Tot het punt dat ik niet durf om alleen met Ilayla leuke dingen te gaan doen. Waar ben ik dan zo bang voor? De stomste dingen, Wat als ze het niet leuk heeft, wat als ze gaat huilen of de boel gaat terroriseren? Wat als? Stom he. Dus ik ben vandaag heel rustig opgestaan, lekker gedoucht en klaargemaakt. Pas toen we helemaal klaar waren heb ik gekeken hoe laat er een bus ging en zijn we lekker chill naar de stad gegaan.

We gingen lunchen bij Feel Good Groningen en je raad het natuurlijk al. Het was super leuk!! Ik was niet gestrest, liet Ilayla lekker haar gang gaan. Ze at lekker, kletste met iedereen en was super lief en knuffelig. Ik was zo trots op mijzelf. Ik zie steeds meer in dat die onzekerheid niet nodig is. SCORE !!  Ze vroeg zelfs de volgende dag ” mama waar gaan we vandaag lunchen” ! Dikke punten voor mij, dat mag je jezelf soms best geven.

Dinsdag avond en woensdag avond ben ik voor het eerst gaan sporten bij de nieuwe Fitstudio. Het was ontzettend zwaar maar ik ga dit zeker volhouden want ik voelde elke spier in mijn lichaam en het voelde heerlijk. Bikini body 2018 here I come !

DONDERDAG

In de ochtend werd mijn kleine meisje opgehaald om lekker te gaan logeren bij oma. De hele dag ben ik bezig geweest met werken en afspraken in de stad en als afsluiter ben ik lekker met Ferdi naar Vapiano geweest. Het was een goeie en productieve dag!

VRIJDAG

Deze foto ken je vast wel. Gemaakt op het Bloggers Speeddate Event in Hotel Aduard, eind januari. Vrijdag ben ik samen met Cassandra terug geweest voor een meeting. We gaan namelijk samen een eigen event opzetten. Het gaat super leuk worden! Voor nu zijn we druk met de voorbereidingen. Zodra er nieuws is hoor je dat uiteraard.

Hierna gingen wij door naar Amsterdam. Wij waren uitgenodigd door Lifestyle Business Club voor het netwerk evenement in de Adam toren. Het super mooie hoge gebouw vlak bij het centraal station aan het water. Wij logeerde in het StayOkay in Amsterdam Oost.

De Lifestyle Business Club is een groot online platform met +8000 zakenvrouwen. Het was een super leuk event. Heel veel leuke en inspirerende vrouwen gesproken en kennis gemaakt met hele mooie merken. Het was een feestje om er bij te zijn.

Om de dag nog even af te sluiten hebben we nog even een hapje gegeten bij Wagamama. Wat we niet door hadden was dat het al 22:00 uur was. Ik was zo moe, ik kreeg zelfs m’n eten niet op! Waren wij even blij dat we in Amsterdam bleven slapen!

WEEKEND!!

Zaterdag middag heb ik mijn moeder opgehaald van Schiphol, zij was voor 3 weken op vakantie naar Suriname. En de rest van het weekend heb ik lekker genoten van m’n gezin en veel uitgerust!

Hoe was jou week? En dan voor jullie natuurlijk ook de vraag: ” wanneer heb voor het laatst iets gedaan wat je eng vond?”

Liefs Ciska

MOMMY MONDAY : FEBRUARI 2018 #9 IK BEN NIET GEMAAKT VOOR DIT WEER

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: