Lifestyle

MOMMY MONDAY : APRIL 2018 #15 PARTY HARD

Kan je je voorstellen dat ik weer verkouden ben terwijl ik dit aan het typen ben. En niet alleen ik maar Ferdi en Ilayla ook weer. Sinds Ilayla naar de peuterspeelzaal gaat zijn we constant verkouden, grieperig of echt ziek. Wie heeft een goeie tip want wordt er langzamerhand echt gek van. Maar we hebben natuurlijk ook weer leuke dingen meegemaakt deze week. Kijk je mee?

MAANDAG

Maandag was een lekker knuffel/slaap dagje. Ja, oké en natuurlijk een klein beetje gewerkt. Maar vooral lekker veel geknuffeld. Ons avondeten was lekker makkelijk namelijk BBQ Food van de dag ervoor! Niet koken voelt altijd als een klein cadeautje voor mij, ken je dat gevoel?

DINSDAG

Aangezien we de laatste tijd zo vaak ziek en verkouden zijn geweest liep ik een beetje achter met mijn blog. De goodiebags stapelen zich op en het was tijd voor een opruim sessie. Ilayla vind dit altijd super leuk, ze helpt dan ook graag mee. Samen met mama pakketjes open maken en het leukste vind ze dan de make-up. Dus mocht ze van mij voor het eerste nagellak op, vond het wel ff een dingetje maar ze was er zo ontzettend happy mee. Geslaagde dag!

WOENSDAG

Ik sport al bijna 3 maanden, 2 keer per week en ben super blij met de vooruitgang. En ook wel een beetje trots. Het is keihard werken, focus, letten op je voeding maar ik zit zo lekker in mijn vel. Echt heerlijk. Ik ga zeker nog wel even door met trainen. Mocht je meer info willen over mijn PT stuur mij dan een berichtje! You won’t regret it!

DONDERDAG

Let’s get more personal. Jullie weten over mijn parent struggles. Echt ik zweer het je, soms weet ik echt niet wat ik moet doen en hoe ik ” alle ballen hoog moet houden”. Maar het lukt wel steeds. Zelfs de onzekerheden vervagen. Ik ga nu vaker spontaan even lekker wandelen zonder om op de klok te kijken. Ik zorg voor de regelmaat maar kan nu wat beter dit tijdelijk onderbreken om iets leuks te doen. Helemaal nu ik lekker met Ilayla kan fietsen. Heerlijk. Geen gesjouw met spullen. Gewoon Ilayla en ik op de fiets en we zien wel wat we doen!
STATUS : HAPPY

In de avond gezellig samengewerkt met Claudia en een leuke video opgenomen voor haar kanaal. Die komt woensdag online. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

VRIJDAGS KONINGSDAG

Lang leve de Koning! Vandaag ben ik in tegenstelling tot alle vorige jaren lekker gaan feesten met Koningsdag. We gingen naar het festival Kingsland en het was super!!!! Meer te zien in de vlog.

ZATERDAG

Vandaag was het tijd om foto’s te shooten voor het artikel van Sans Online. Nee, ik was niet brak. Ik had net genoeg gedronken zodat de volgende dag gewoon chill zou zijn. Het artikel en de foto’s zijn super leuk geworden.

En dan de vraag van elke dag ” wat eten we vanavond?” Ferdi had zin in Mexicaans maar in plaats van rijst had hij zin in aardappelpuree. U roept en wij draaien dus het werd Mexicaans, uiteraard zonder pakjes en zakjes en overbodig zout. Wel met vlees, maar het was heeeerlijk!

SUNDAY FUNDAY

Normaal ga ik niet naar events op zondag. Maar deze was georganiseerd door een hele lieve blogger die ik ken via Instagram en Claudia was ook uitgenodigd. Zo gezegd zo gedaan zaten we zondag in de auto naar Joure. Eindelijk een keer een event dicht bij huis. Het was een gezellige bloggerlunch in het nieuwe  restaurant, Your Best Friend. Een gezellig en schattig leuke spot om lekker te eten.

De tafel was heel leuk versierd. Schattige naam bordjes, leuke servetjes en verrassend  lekkere smoothies. We kregen elk een plankje met verschillende bites. Ik kreeg een wrap met carpaccio, een bolletje met ei, tomaat en kipfilet en een mini hotdog. Het eten was echt super lekker.

SUE, was hier ook te vinden. Hier heb ik jullie eerder verteld in Food HotSpot Groningen, Hartendief.  Het event was heel leuk gedaan en we kregen een hele volle goodiebag mee. Die ga ik van de week samen met Claudia unboxxen. Ik ben benieuwd wat er in zit. Zodra de video online staat geef ik een gil.

Ohja, wil je weten wat ik ook heb gedaan. Ik ben mijn jas vergeten bij het event. Eenmaal aangekomen in Groningen kwam ik er achter. Tessa had dit al ontdekt en was zo lief om mijn jas mee te nemen. Ze loopt stage in Groningen dus dinsdag kan ik mijn jas weer halen. Het stomme was dat mijn huissleutels, fietsleutel en ov allemaal in mijn jas zaten. Gelukkig heb ik een lief schoonzusje die mij kwam ophalen op de skooter en ook nog eens met een jas!

Het was weer een enerverend weekje! Laten we hopen dat ik in de volgende Mommy Monday niet ziek, grieperig of verkouden ben. Want ben het echt zat. Hoe was jullie week?

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: