Lifestyle

INTERIEUR TREND: FOTO OP SCHOOLPLAAT !!

Toen ik de vraag kreeg of ik een mooie foto wou ontvangen op schoolplaat dacht ik als eerst, schoolplaat? Wat is dat? En als tweede dacht ik, ja leuk! Wij zijn nu al bijna een jaar geleden verhuisd en hebben nog een aantal ruimtes die wel wat opvulling kunnen gebruiken.
Kijk je mee?

Hier boven zie je zo’n schoolplaat en misschien ken je ze wel van vroeger. Bij aardrijkskunde bijvoorbeeld, hingen ze achter in de klas, meestal over elkaar heen. Met de wereld kaart in verschillende formaten en info. Wauw, ik zie dit letterlijk voor me nu en voel me oud!!
Volgens mij zie je dit niet meer hangen op de scholen tegenwoordig. Gelukkig kan je nu je eigen foto’s laten uitprinten op een schoolplaat.
Je kan kiezen tussen verschillende formaten, liggend of vierkant en ook kan je kiezen tussen een ronde of platten afwerking. Zie hier onder de afwerkingen. Het verschil met de platen van vroeger en nu?? De schoolplaten worden geprint op een grote canvas van hoge kwaliteit. En dus steviger dan de platen van vroeger.

Leuke tip: maak zelf een mooi schilderij en laat deze mooi uitprinten op een schoolplaat! Zo heb je super mooie kunst in huis en ook nog eens zelf gemaakt.

FOTO OP TUINDOEK

Mocht je nou nog opzoek zijn naar andere wanddecoratie of wil je foto’s uit laten printen op bijvoorbeeld een koffie mok, houtblok of wil je een sleutelhanger met foto. Het kan allemaal. En OMG je kan ook een eigen foto laten uitprinten op behang !!

Neem dan zeker even een kijkje, er is super veel keus.

WAAROM FOTOCADEAU.NL

Los van mijn ervaring heeft fotocadeau.nl uitstekende service. Een 24-uurs verzending is mogelijk, een unieke collectie met 10.000 foto prints ( mocht je zelf geen inspo hebben) en je krijgt korting bij meer dan 1 product. Wie wil dat niet?

FOTO OP KUSSEN

Ga je iets leuks bestellen? Laat het mij weten, ik ben altijd zo nieuwsgierig! Veel plezier met shoppen!!

Liefs Ciska


TREND VOOR AAN DE MUUR: WERELDKAARTEN

 

RECLAME

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: