Lifestyle

In my head : 30 jaar!!

Ja, ik heb het hard op gezegd. Ik wordt dit jaar 30 jaar…Aaaarghh. Oke, Oke vroeger vond ik de gedachte van 30 jaar worden vreselijk! Maar nu ik ik het ook echt ga halen (fingers crossed) ben ik blij. Ik heb natuurlijk mijn liefde Ferdi en lieve Ilayla dus ja, waarom zou ik niet blij zijn dat ik weer een jaar erbij krijg. Klinkt zweverig he, dat zal de ouderdom zijn.
Maar, even zonder dollen.
Wat zou jij doen in je laatste jaar als twintiger??

DOOR CISKA LALA

Dit gaat bijna lijken op goeie voornemens maar ik gooi het er toch in.
Afvallen. Ik ben nu 56 KILO !! Nog steeds het gewicht die ik had voordat ik zwanger was. Maar ik merk toch dat ik er niet helemaal happy mee ben. Dus fluit ik mijzelf terug en ga ik weer goed sporten en wat beter letten op mijn voeding.
Verder wil ik genieten en niet teveel stress. Ik ken mensen die letterlijk constant van 07:00 tot 19:00 bezig zijn en in het weekend alle sociale festiviteiten in hun agenda proppen. NEE!
Chill, leuke dingen doen en genieten. Niet alleen van mijn gezin maar ook vriendinnen, familie en ook dingen alleen doen.

Verder wil ik een nieuwe tattoo ( Ilayla haar naam ) een tweede oor gaatje en toch nog een keer mijn haar kort knippen. Geen pittig kapseltje maar een lekker coupe en meer reizen!

Teveel gevraagd?? Ben benieuwd wat jij zou/gaat doen in jou laatste jaar als twintiger.
Let me know

Ciska

 

397208_10150536902127211_273976501_n

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: