Lifestyle

I can make it trough the rain

Ik ben een heel emotioneel persoon. Als je me volgt op instagram of je kijkt naar mijn vlogs dan zal je weten dat er veel veranderd is in mn leven en dat in een hele korte tijd. Allemaal leuke dingen moet ik zeggen.
Maar helaas heb ik in een korte periode, van een aantal jaar, ook mindere tijden meegemaakt.
Normaal verwerk ik dat een beetje in mn hoofd en Hup..ga zo weer verder. Maar tijdens mijn zwangerschap en verlof heb ik veel tijd gehad om na te denken en dan kom je er achter dat je heel veel dingen eigenlijk niet goed verwerkt heb.
En daar ben ik nu mee bezig, met een beetje hulp zelfs. Op een belangerijke dag ineens moeten huilen om het gemis van een tante die al meer dan  jaar niet meer in ons midden is of het altijd maar afvragen of je iets wel goed doet. Aangezien ik nogsteeds bezig ben met mijn goede voornemens ben ik eraan gaan werken deze, negatieve gevoelens die ik dan krijg, om te zetten naar het positieve. De kracht eruit halen en het op die manier een plek te geven.
Mijzelf een hart onder de riem te steken. Ik doe dit graag door bijvoorbeeld lekker een stuk te gaan hardlopen of met Ilayla lekker te gaan dansen op een heerlijke Zouk remix. Ook luister ik graag alleen naar muziek zodat ik alle emoties er even kan uitgooien en dan tegen mezelf kan zeggen ” Oke Cis, nu genoeg “.
En dat doe ik graag met het nummer van Mariah Carey – Make it through the rain.

 

 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: