Lifestyle

Gedraag je !!

Als je aan mijn familie en vrienden vraagt wie ik ben zal je van iedereen waarschijnlijk het zelfde horen. Snel boos, snel chagrijnig, grote mond althans vroeger en brutaal. Oja en iedereen zal zeggen dat ik van alcohol houd, Wijn, baco het maakt niet uit.
Niet allemaal heel positief zou je zeggen. misschien zit dit wel in mijn hoofd maar dat is toch wat ik heb onthouden van vroeger. Ik weet nog een keer, ik was een jaar of 12 en we gingen naar Rotterdam. Op bezoek bij familie, weet je wel van die familie die je 1x in de 3 jaar ziet. En wat ik toen hoorde zal me altijd bij blijven. ” Wat was jij een kut kind vroeger”.. Huh…wat.
En tot op vandaag blijft dat in mijn hoofd zitten.
Er werd kleurrijk verteld hoe brutaal ik altijd was en ik me niet gedroeg bla bla bla. Hoe vaak ik wel niet in mijn leven heb gehoord dat ik mij moest gedragen. Nee, ik wou niet beleefd iedereen drinken aanbieden als we visite kregen, ik wil niet zomaar dingen doen of niet doen zonder dat ik weer waar het goed voor is en ik had niet altijd zin om te douchen, helemaal wanneer ik zo moe was. Waarom? Dat was altijd mimage1ijn antwoord en dat is het nog steeds.
Kom je bij mij op visite, nu ik een eigen huis heb dan breng ik je zeker wat te drinken en te eten. Ik wil nog steeds weten waarom dingen moeten of niet moeten. En douchen vind ik heerlijk. Maar wanneer ik super moe ben en ik wil in de avond gewoon op bed, dan doe ik dat. En de volgende ochtend kan ik best tot 11:00 uur in mijn pyjama lopen. Waarom?? omdat ik zo ben en het zo doe.
Waarschijnlijk zullen heel veel familie leden inclusief de Hindoestaanse gemeenschap denken..Meisje?..Je doucht maar 1x per dag??!!??
JA! En waarom? Omdat ik dat wil.

 

Ferdi is ook zo, Hij doet wat hij wilt en hij wilt ook zeker weten waarom dingen moeten. Daarom hebben we ook afgesproken dat we Ilayla uitleggen wanneer dingen wel en niet mogen en waarom.
Ja ik weet, nu snapt ze dat nog niet maar we doen het al. Oefening voor ons zelf.
Dus ja, ik ben brutaal, houd van wijn en wil alles weten. Maar ik ben wel gezellig en houd van een feestje. Ik houd ook van rust. Zoals nu.
10 augustus 2016 – 09:23 uur Ilayla ligt weer op bed. Ferdi nog steeds en ik zit gedoucht en al achter de laptop dit artikeltje te schrijven en te genieten van de rust. Ik ben wie ik ben en ik ben best tevreden met mijzelf. -5 kilo en ik ben klaar.

Geniet van het leven mensen, of je nou kinderen hebt of niet. Of je woont in een mooie groot huis of in een flatje op 2 hoog. Geniet ervan. Je weet niet hoelang het duurt en je kan er beter maar het beste van maken.
Dat doet me denken aan de chagrijnige moeder die ik gister tegen kwam in de supermarkt. Je weet wel die ene die op voorhand al gaat schreeuwen dat een kind zich moet gedragen. Het grootste voorbeeld voor je kind ben jij en je moet blij zijn met jezelf. Want wie is er voor je als je om 03:00 in de nacht je kut voelt.

JIJ!

 

lovess..

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: