Lifestyle

FOTOCADEAU OP PLEXIGLAS

Een tijdje geleden kreeg ik van FotoCadeau de vraag of ik een review zou willen schrijven over de webshop. Graag, leuk gaan we doen.
Ik mocht zelf een foto kiezen en uit laten printen. Samen met Ferdi ben ik gaan zoeken naar de juiste foto en op wat we de foto graag afgedrukt zouden zien. Kijk je mee?

BY CISKA LALA

Laten we beginnen bij FotoCadeau.nl. Ik had zelf nog nooit van de website gehoord maar ging gelijk een kijkje nemen op de website. Een mooie duidelijke webshop, waar je foto’s kan laten afdrukken. Leuk om te geven als cadeau, denk hierbij bijvoorbeeld een mooie foto op een schort of een muismat. Maar ook mooie wand decoraties. Er zijn verschillende opties:
Canvas
Hout
Plexiglas
Aluminium
Forex
Tuinposter

Wij kozen voor plexiglas, want dit past het beste in ons interieur.

foto-cadeau-1
De foto is van onze bruiloft. Ik was hier  maanden zwanger en de foto is gemaakt door mijn schoonvader Freek in het mooie Fraeylemaborg.

foto-cadeau-2
Wij waren blij verrast toen de foto binnenkwam. De foto was vrij zwaar en de kwaliteit was prachtig. Dit vond ik heel belangrijk omdat het toch een speciale foto is.  In de foto zaten netjes 4 gaten geboord waar de schroeven voor het ophang systeem in komen. Wij kozen voor RVS kleurige houdertjes, ook dit past weer mooi in ons interieur. De afmeting van onze foto is 60 x 40 cm, heeft een liggende uitsnede en de plexiglas is 5 mm dik. Verder is de kwaliteit heel mooi, alles is netjes afgewerkt, geen rare vlekken of slordige hoekjes. Nee, GOEDGEKEURD.

Mocht je dus nog een foto willen uitprinten voor jezelf of leuk als cadeau dan is FotoCadeau een aanrader. Kijk eerst wel goed rond wat je wilt want er is veel keus. Denk aan wat voor ophangsysteem je wilt en of je de foto binnen op buiten wilt ophangen.

Voor meer info en prijzen kan je terecht op de webshop www.fotocadeau.nl
Wat vind jij van de foto? Ik ben er echt blij mee, voor altijd kan ik zien hoe dik en gelukkig ik was op mijn trouwdag, alleen maar voor de foto wil ik toch graag nog een keer mijn trouwkleding aan. Nu, 12 kilo lichter.

Liefs Ciska Lala

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: