Lifestyle

FOTOBOEK FOTOFABRIEK.NL VADERDAG TIP

Een tijdje geleden kreeg ik een leuk berichtje van Fotofabriek.nl. Of ik een leuke fotoboek wou samenstellen? Graag, leuk!!
Ik had gelijk al een idee, dit wordt een vaderdag cadeau. Dus ik ging graag de samenwerking aan. Ik koos voor een hard cover fotoboek met allemaal foto’s van het afgelopen jaar, van ons gezin. Ben je benieuwd naar mijn ervaring en vaderdag tip, lees dan snel verder!

Wie is Fotofabriek.nl en wat doen ze allemaal?

Bij Fotofabriek kun je met je eigen foto’s verschillende fotoproducten maken, denk bijvoorbeeld aan fotoboeken in verschillende soorten en maten, maar ook agenda’s, telefoonhoesjes, noem maar op.
De fotoboeken worden geproduceerd in Groningen, my home town! Grapje feitje. Een aantal maanden geleden is Fotofabriek.nl, door de Avro/Tros Radar uitgeroepen tot de beste fotoboekenleverancier! Hier laat ik graag een mooi boek printen.
Foto’s vind ik zelf heel belangrijk, dus ben zelf vrij kritisch en ben er ook wel even mee bezig geweest.

Mijn fotoboek heeft 26 pagina’s dus het is lastig om je alles te laten zien, daar hoort een kopje koffie bij. Dus hierboven een voorbeeld.
Tijdens het samenstellen heb ik aardig wat e-mail contact gehad met een dame van Fotofabriek. Zij vindt dit trouwens ook een leuke vaderdag tip. Dus als je snel bent kan je er nog één bestellen.
Waar je goed op moet letten is dat de foto’s allemaal, even groot zijn, geen witte randen achterlaat en dat de foto’s zelf al een goeie kwaliteit hebben. Ik had bij een aantal foto’s witte randen, die ik zelf niet had gezien. Gelukkig waren ze zo lief om mij hier op te wijzen. En nu heb ik een super mooi boek!

De gemiddelde klantenbeoordeling is een 8,9 en daar ben ik het zeker mee eens!
De service was top, snel en ik kreeg tijdens het afdrukken van de cover een filmpje van het proces, echt super cool om te zien.
KLIK HIER VOOR HET FILMPJE.

Eerste indruk

Mijn fotoboek kwam helaas een beetje krom binnen. Maar de doos zelf was ook krom dus ik weet 100% zeker dat het door de postbode komt. Het pakketje zat namelijk in mijn brievenbus en paste er precies in, met wat gedruk van de postbode.
Ik heb het boek een paar uur onder een aantal andere boeken gelegd, en het probleem was gefixt. Het fijne vond ik dit kaartje, hieraan zie je dat ze echt de tijd en aandacht besteden aan je fotoboek.

Een aantal handige tips. Wat je wel en niet moet doen met je fotoboek. Gelukkig zag ik dit want ik was van plan om nog wat geinige stickers te gaan plakken. Altijd fijn als er met je wordt meegedacht, toch!.

Eind oordeel …

Ik ben super tevreden. Het contact over de samenwerking ging goed en professioneel, het hele foto proces en het eind resultaat.
Dit is zeker een aanradertje!! Dit zeg ik niet zomaar. Ik deel natuurlijk veel foto’s op social media maar in dit soort fotoboeken plaatst je toch sneller de foto’s die niet ” insta perfect” zijn maar meer herinneringen.

Aangezien dit artikel online is gekomen voor vaderdag, snap je dat Ferdi en mijn hele familie dit fotoboek al hebben gezien. Ik ben niet zo goed in geheimen bewaren en als ik cadeautjes heb wil ik die altijd gelijk geven! Dus dit is mijn vaderdag tip voor jou! Heb jij nog leuke tips, laat het mij dan weten. Dan heb ik voor Ferdi, namens Ilayla ook nog een leuk cadeautje op de dag zelf!

Bedankt voor het lezen!

Liefs Ciska

Wil jij nou ook een leuk fotoboek maken klik dan hier  hoor het graag van je!

 

Dit artikel komt voort uit een samenwerking met Fotofabriek.nl de review is 100% eerlijk en naar mijn mening geschreven. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: