Lifestyle

FOTO OP CANVAS | CANVASCOMPANY.NL

Hey allemaal,

Een tijdje geleden kreeg ik de vraag van CanvasCompany of ik een review zou willen schrijven over de producten van deze website. Natuurlijk zei ik Ja! Ik hou namelijk van foto’s en heb nog nooit een foto op canvas gehad. Gelijk wist ik dat het een foto van Ilayla zou worden.  Benieuwd naar mijn ervaringen met deze website? Lees dan gauw verder

OVER CANVASCOMPANY.NL

 

FotoCadeau groep gelooft in specialisme

FotoCadeau is het hoofdmerk van meerdere specialistische fotocadeaumerken, zoals FotoOpHoutCanvasCompany en onze nieuwste merken WereldKaarten en AnimalPrintshop. Met al meer dan 13 jaar ervaring leveren wij hoge kwaliteit producten en hebben we inmiddels meerdere prijzen mogen ontvangen.

Wij zijn geen warenhuis dat overal een graantje van mee wil pikken om onze aandeelhouders tevreden te houden. Wij hebben een aantal specialistische websites op het gebied van de fotografie en we willen je een perfect fotoproduct leveren en je zo goed mogelijk van dienst zijn!

De specialisten achter FotoCadeau zijn te nuchter om te roepen dat we de beste zijn in dit vak, maar we durven wel te zeggen dat er geen betere is.

Ik ben gegaan voor een liggend canvas van 60 X 40 CM, 2 CM dikte. Je kan kiezen voor een groter/kleiner en zelfs je eigen formaat.  Mijn canvas kostte € 43,95-  Verder kan je kiezen voor een ophang systeem voor € 3,47- en kan je je canvas professioneel laten controleren voor € 1,95-. Je kan ook nog er voor kiezen om je canvas te laten inlijsten, in verschillende lijsten of eventueel laten bewerken in zwart/wit.
Het proces om een canvas te maken duurt 72 uur, hou hier rekening mee, mocht je ook een canvas willen bestellen.

De foto die ik heb gebruikt is gemaakt met een Iphone 6, in daglicht zonder filter. Super kwaliteit!! Deze canvas krijgt een mooi plekje bij ons thuis. 

Mocht je zelf ook een foto op canvas willen of ben je op zoek naar een leuk foto cadeau? Neem dan zeker even een kijkje op de website. De service is prima en alles loopt altijd lekker soepel. En ze hebben altijd leuke kortingen!! Daar houden wij van!

Groetjes en liefs Ciska

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bychristiana
  januari 14, 2018 at 08:11

  Wat is ze toch schitterend, die dochter van jou! Ik ben zelf ook heel enthousiast over Canvas company. Vorig jaar mocht ik voor mijn blog ook een foto op canvas af laten drukken en die pronkt mooi in de woonkamer. Van onze laatste vakantie in Parijs heb ik er toevallig van de week ook zelf een besteld voor op de slaapkamer. Super mooie kwaliteit, niet duur en lekker snel geleverd.

  • Reply
   Ciska Lala
   januari 15, 2018 at 11:23

   Aaah dank je wel! Ik ben zelf ook heel tevreden inderdaad over Canvas Company. Was gewoon verbaasd door de kwaliteit! XXX

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: