Lifestyle

FAUX FUR COAT | SANS ONLINE

Toen ik Ferdi vertelde dat ik een pakketje ging ophalen van het ophaalpunt, keek hij mij aan ” wat heb je besteld dan?” Uhm..ja nou het was een samenwerking en ben voor een nieuwe jas gegaan.. Toen was het even stil ” Cis, je hebt letterlijk 12 jassen aan de kapstok hangen”. Nee, dat kan toch niet? Ik naar de kapstok en er hingen inderdaad 12 jassen, waarvan ik de nieuwste vorige week nog had geshopt bij de Zara.
Oops. Had ik al gezegd dat het om een samenwerking ging. En wij vrouwen staan toch bekend om onze shop skills? Oke, geen smoesjes verder. Ik heb een nieuwe jas binnen van Sans Online en hij is heel mooi!! Kijk je mee?

Lees ook: SHOPLOG SANS ONLINE | BLACK & YELLOW EDITION

Voor de dames en heren onder ons die Sans Online nog niet kennen, dit is een leuke webshop waar je terecht kan voor heel veel leuke items. Van dameskleding tot accessoires en herenkleding tot positie kleding. Je zou denken dat ik iets leuks zou shoppen op de afdeling positie kleding maar ik heb gewoon een favo merkje en daar ben ik super tevreden mee! Dus ik ging voor een hele toffe jas. Namelijk een faux fur coat.

Sans Online heeft veel keus aan hele leuke jassen. Dus ik vroeg mijn mini styliste om hulp. ” wat voor jas zal mama kiezen?” Een zachte! Dat was een duidelijk antwoord. Ik heb in mijn collectie 2 andere “zachte jassen”. Een mosterd gele en een zwart/witte met wat langere haren. Allebei hebben een kort model. Dus ik wist dat ik deze keer voor een langer model zou gaan. Ik vond een mooie van Vero Moda in het zwart,grijs en beige. Zwart is altijd goed, een grijze jas heb ik vorige week gekocht en beige leek mij leuk staan bij mijn Timberland boots. Beige it is!

De jas heeft een hoge nek, komt net tot over mijn heupen en heb ik besteld in de kleur oatmeal in maat S. De jas heeft helaas geen rits maar druk knopen. Maar de jas is zo lekker warm! Echt heerlijk. De jas is mooi oversized dus straks wanneer ik echt met een hele dikke buik loop pas ik de jas nog steeds. Wordt het toch te strak dan is de jas prima open te dragen.

Top aankoop weer!

Ben jij al in het bezit van een mooie Fuax Fur voor deze winter? Dit is echt de perfecte jas om je outfit t upgraden, mocht je nog een smoes nodig hebben voor een nieuwe jas. Voor mij is een goeie faux fur echt een must! Maar dan wel van echt nep bont he!!

Liefs Ciska


Sans Online

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: