Lifestyle

FASHION :LOVE THA SNEAKER!!

Love tha sneaker, embrace the sneaker! Ja zeker! Ik heb mijn zomerschoentjes gevonden. En ben er helemaal happy mee.

BY CISKA LALA

Zodra de eerste zonnestralen zicht laten zien denk ik al aan mijn zomer garderobe. Welke jas, welke tas en welke schoenen. En dit jaar heb ik mijzelf beloof om alles goed en zorgvuldig uit te kiezen. Nee, ik hol niet naar de Primark en koop daar alles tegelijk. Nee, Ciska! Kijk en oriënteer een beetje. Er is absoluut niks mis met de Primark, maar je merkt toch dat de kwaliteit minder is. Maar ik klaag er niet over, want het is wel lekker goedkoop.
Een tijdje geleden kocht ik daar kraak witte sneakers in de sale voor €5,- en binnen een maand lagen mijn zolen eruit en plakte mijn sokken aan de lijm die mijn zool vast zou moeten houden. Die lijm ging er niet zomaar af, ook niet in de was. Uiteindelijk heb ik super veel sokken weg moeten gooien en toen na een maand de klittenband niet meer plakte dacht ik “Oké Cis, nu ga je opzoek naar goeie leuke betaalbare echte sneakers”. 

Nog even heb ik getwijfeld of ik niet voor de klassieke Vans zou gaan maar toen ik deze zag, wist ik het zeker. Dit worden mijn zomer schoenen!!  Ik ga je heel eerlijk zeggen dat ik deze schoenen van mijn vader heb gekregen ( ja ik wordt bijna 30 maar ben en blijf papa’s meisje ) tijdens het boodschappen doen werd hij er gek van dat ik steeds zat te klooien met de klittenband van mijn Primark sneaker.

 

Nike Tanjun
Lightweight veterschoen
Zalm kleurige nike swoosh
Bovenmateriaal: Mesh
Binnenmateriaal: Mesh
Loopzool: Phylon
Kleur: grijs

Je snapt dat ik rennend deze zomer door kom! Heb jij je zomer garderobe al klaar? Ik ben nog opzoek naar een wat nettere schoen dus mocht je ideeën hebben dan hoor ik het graag!

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: