Lifestyle

EMPOWERING WOMEN 

Hai guys,

Op dit moment zit ik in de trein naar Almere. Alleen zonder Ferdi en Ilayla. Just like the old days, just me and my suitcase. Terwijl ik heerlijk geniet van de rust in de stiltecoupé lees ik het boek Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen. Een heel fijn boek met tips & trics van een vrouw die een doel had en er voor ging. Dit is niet gesponsord trouwens. 

Dit heeft mij aan het denken gezet. Wat wij als vrouwen allemaal wel niet moeten doen om erkenning te krijgen. En wat dacht je van vrouwelijke ondernemers. Hoe vaak ik te horen krijg ” hoe gaat het met je blogje” of deze dan, ” ben je al rijk”. En bij het krijgen van gratis producten voor een artikel ” als je het niet wilt, geef maar aan mij hoor”.  Je zal het niet geloven maar het is lastig om je stempel te zetten in deze grote business wereld. Maar kijk maar uit, ik kom er aan!

Uiteraard ga ik dit niet alleen doen, ik heb mensen om mij heen die er vertrouwen in hebben en durven te ondernemen met mij! 
Voor ik verder ga lezen deel ik graag nog met jullie een kleine speech van Madonna, bekijk het en laat me weten wat jij er van vindt. Geniet je van het leven? Maak je je leven zo mooi als je zelf wilt? Of neem je genoegen met minderen omdat je niet durft!? 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: