Food

SNACK TIP: ELLA’S KITCHEN PUFFITS FRAMBOOS VAN

Wist je dat peuters en kleuter wel 5 tot 7 eet-drink momenten per dag hebben. Dus niet de standaard 3 maaltijden maar ook genoeg tussendoortjes. Ilayla is nu een dreumes/peuter, vind ik. Ze is nu 17 maanden maar loopt, kletst en eet als een echte peuter.
Eigenlijk kan ze de hele dag door eten.
Van de week zag ik in de Albert Heijn een mooie roze doos zag van Ella’s Kitchen. Puffits framboos en vanille. Dat gaan we proberen!!

ELLA’S KITCHEN

Super leuk om te zien dat Ella’s kitchen is bedacht door, de vader van Ella , Paul!!

“Het is onze missie om gezonde eetgewoontes te ontwikkelen waar kinderen een leven lang plezier van hebben. Dat willen we doen door lekkere, natuurlijke en gezonde, 100% biologische voeding te maken voor baby’s en kinderen, in verpakkingen die praktisch zijn in het gebruik voor vaders en moeders en leuk voor kinderen”

Ze willen graag dat de voeding net zo voedzaam is als wanneer je het thuis zelf maakt en daarom:

 • Voegen we geen zout of suiker toe
 • Voegen we geen onnatuurlijke toevoegingen toe en geen water, om de inhoud op te blazen.
 • Maken we alleen gebruik van biologische ingrediënten
 • Gebruiken we echte fruit- en groentepuree en geen geconcentreerde producten

Het is onze missie om gezonde eetgewoontes te ontwikkelen waar kinderen een leven lang plezier van hebben. Dat willen we doen door lekkere, natuurlijke en gezonde, 100% biologische voeding te maken voor baby’s en kinderen, in verpakkingen die praktisch zijn in het gebruik voor vaders en moeders en leuk voor kinderen.

ONZE ERVARING

Ilayla vind ze heerlijk. Het zijn voor haar kleine snoepjes die ze kan eten wanneer ze in de auto of kinderwagen zit. Want dan verveelt ze zich vaak en wilt ze iets te knabbelen. Voor mij hadden ze iets meer smaak mogen hebben, maar ze zijn niet voor mij maar voor Ilayla. En zij vind ze lekker. De smaak is dus framboos & vanille maar ze hebben nog meer varianten.
De zakjes zijn heel handig om mee te nemen want ze zijn klein en hebben een mooie kleur wat weer goed werkt bij kinderen.

De puffits zijn voor baby’s en kindjes vanaf 7 maanden. Aangezien Ilayla al wat ouder is gaan we de volgende keer iets proberen voor 12 maanden en ouder.

Dit is natuurlijk niet een echt “snack moment” want vol raak je er niet van. Ilayla eet als tussendoortje vaak:

 • gekookt ei
 • worteltjes
 • fruit, vaak mango
 • avocado, vind ze super lekker en is ook gezond

Snoepen doet ze dan met een koekje, of een rijst/maiswafel en ze weet ook al heel goed wat een donut is. Zelf probeer ik mij echt in te houden om te gesuikerde dingen niet in huis te halen. Want als zij een donut eet, eet ik er ook 1. En dat willen we niet! Nou oke, heel af en toe. Ik ben ook maar een mens!!

Wat eet jou kindje als, snoepje, snack of tussendoortje en heb je deze puffits wel eens geprobeerd. Ben benieuwd, laat me het weten want
wij zijn ook altijd opzoek naar iets nieuw!!

 

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

No Comments

  Leave a Reply

  We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

  %d bloggers liken dit: