Food Lifestyle

FOOD HOTSPOT GRONINGEN #5 : HARTENDIEF (KIDS PROOF)

Er is sinds december 2017 een nieuwe concept store met bistro in Groningen en ik was er nog steeds niet geweest! Het stond al een tijdje op de planning maar je kent mij, kleine chaoot. Maar vorige week was het eindelijk zo ver! Samen met Ilayla en Anisa ging ik daar heen om alles te bekijken en natuurlijk om even lekker te eten. Kijk je mee? Ik waarschuw alvast, er zijn veel foto’s gemaakt maar zodra je dat ziet snap je wel waarom!!

OVER HARTENDIEF.

Hartendief is een concept store met bistro gericht op jonge gezinnen. Je kan hier terecht voor Food, Fashion & Fun! Helemaal mijn winkel zeg ik je nu al.

Als werkende moeder had ik behoefte aan meer  kinderwinkels waar je ontspannen kunt winkelen met het hele gezin. Tussendoor een goede kop koffie, terwijl de kinderen lekker spelen. En ik bleek niet de enige. Vrienden, vriendinnen, buren en collega’s zochten precies hetzelfde.

Een winkel waar je blij van wordt en waar je altijd slaagt. Of het nu gaat om kleding, accessoires, cadeaus of zomaar iets leuks. Geen dertien-in-een-dozijn spullen, maar mooie merken, duurzaam en net wat specialer. Hartendief heeft het!

Yess!! Weer iemand die het snapt. Kijkt het is natuurlijk allemaal leuk en aardig die grote winkels waar je terecht kan om te lunchen. Maar niet elke moeder heeft daar altijd zin in. Ik struggle af en toe nog met onzekerheden wat betreft aanwezig zijn op drukke plekken ( wauw vet serieus) dus ik ben heel blij met een plek als deze. Niet super groot dus ook lekker geen ruimte voor te veel mensen, haha!

FOOD.

Wij kwamen er rond 10:30 op een zaterdag. Het was nog lekker rustig dus ik kon op mijn gemak foto’s maken. Na het foto’s maken onder het genot van een lekker kop verse munt thee met gember bekeken wij de menu kaart. Niet te groot en niet te klein. Verse sapjes, brood en taartjes van BAQ.

ZOET ZONDER SUIKER.

Dat klinkt mij als muziek in de oren! SUE uit Rotterdam maar namelijk heerlijke zoetigheid en die zijn, suiker vrij, gluten vrij, lactose vrij, en voornamelijk raw en vegan!! Ik ben hier zo blij mee. Want ik moet namelijk op mijn suikers letter ( zwangerschapsdiabetes en zit op de grens). En het mooie is, Hartendief Groningen is het enige verkooppunt in het Noorden. Wij kregen een kleine proeverij tijdens de thee en het was echt heerlijk!!

Wij bestelde voor Ilayla een broodje met boter en vruchtenhagel, voor onszelf een tosti met pesto en mozzarella met curry en helaas maar toch namen we na het eten toch nog een stuk overheerlijke Mon Chou taart met kersen. Het was allemaal lekker, vers en snel bereid.

Zoals ik al zij, het was er lekker rustig. Er zijn ook niet super veel plekken waar je kan zitten en dat is ook wel eens fijn. Er zijn 6 tafel met elk plek voor 4 mensen. 3 van de tafels hebben super leuke bankjes. Het mooie van deze plek is dat je vanaf elke tafel zicht hebt op de speelhoek. Dus jij kan lekker genieten van een cappuccino met havermelk en een gebakje terwijl je kindje lekker aan het spelen is.

FUN.

De speelhoek is super schattig ingericht. Veel boekjes, blokken, zachte gezellige ” matrasjes” en een super coole muur waar je Lego op kan bevestigen. Dat vond ik zo cool om te zien. Helemaal omdat Ilayla van de Lego en blokken is. Verder vind je in de winkel ook leuke cadeautjes zoals puzzels, knuffels, heel veel boeken en super schattige broodtrommels.

Je snapt natuurlijk ook wel dat ik alles wou hebben in deze winkel. Ze hebben prachtige spullen met een super kwaliteit van bekende en onbekende merken. Zeker de moeite waard om even rond te snuffelen.

FASHION

We all love fashion! En ik vindt het zelf heerlijk om te shoppen voor Ilayla. Bij hartendief kan je terecht voor jongens en meisjes in de maten 50 t/m 128. Van goeie basics tot hele leuke accessoires. Ik heb al heel wat leuke cadeautjes gezien. De merken die hier onder andere worden verkocht zijn: Name it, Beebie love, Brian and Nephew , Happy Horse en nog veel meer.

  

AANRADER?

Gekke vraag! Ja zeker!! Jongens dit is zo’n leuke winkel. Lekker bakkie doen, je kindje kan spelen, opzoek naar een cadeautje of kind vriendelijke nagel voor jou en je meisje, het kan allemaal bij Hartendief! Dus ja, zeker een aanrader waar je een keer heen moet.

Nu vraag je je natuurlijk af. Heb je nog wat gekocht?

Dit super leuke boek van Vos en Haas. Ilayla haar boekje was toevallig dat weekend uitgelezen dus ik nam dit boek mee. Echt een super leuk, gekkie boek.!

Hartendief Groningen

Oosterstraat 8
9711 NT Groningen

Openingstijden:

Maandag: 13.00 – 18.00
Dinsdag: 10.00 – 18.00
Woensdag: 10.00 – 18.00
Donderdag: 10.00 – 20.00
Vrijdag: 10.00 – 18.00
Zaterdag: 10.00 – 17.00

Zondag: 12.00-17.00

Ga er zeker een keer langs, je zal er geen spijt van krijgen!

Liefs Ciska

FOOD HOTSPOT GRONINGEN #4 : FEEL GOOD ( KIDS PROOF)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: