Challenge

WINACTIE KNEIPP HOME FRAGRANCE SET IN MANDARIN VERTIVER + SET 3 LIPPENBALSEMS

HAPPY DECEMBER

Het is december! En dat betekent Kerst!! En natuurlijk veel eten en cadeautjes. Daarom heb ik op Ciskalala.com een aantal leuke win acties, reviews en recepten klaar staan. Heerlijk om het jaar mee af te sluiten. Vandaag beginnen we met een win actie van Kneipp.
In deze blogpost kan je namelijk een Home Fragrance set winnen in de geur Mandarin Vertiver en 3 super zachte lippenbalsems.
Ben je benieuwd? Lees dan verder!!

VERTIVER MANDARIN NO.4 GEURSTOKJES

Deze elegante geurstokjes staan heel mooi in je huiskamer en geven een hele subtiele fruitige en kruidige geur. Met natuurlijke essentiële oliën uit de mandarijn en geïnspireerd door de natuur is dit een heerlijke geur om lekker bij te relaxen.

HAPPINESS VERTIVER MANDARIN NO.4 GEURKAARS

De heerlijke geur van de geurstokjes zit ook verwerkt in deze geurkaars. Met de natuurlijke essentiële oliën uit de mandarijn versterk je de geur, op een hele subtiele manier. De geuren zijn zacht en mooi om samen te combineren. En zeg nou zelf, wat is er nou lekkerder dan mooie geurkaarsen die branden op een koude december avond. Je voelt het al he!

KNEIPP LIPPENBALSEM

En om het af te maken 3 heerlijke lippenbalsems in de geur, Cupuacu-Vanille, Almond Candelilla en Elderberry-Sheabutter. Deze lippen balsems zijn 100% natuurlijk, vegan en bevatten botanische wax . Zorgt voor intensieve verzorging met een subtiele geur voor voelbaar zachte en verzorgde lippen.De formulering met bewezen depot-effect verzorgt de lippen langdurig en intensief. Het depot-effect betekent dat de hydratatie beetje bij beetje wordt afgegeven gedurende een lange periode.

KNEIPP RESPECTEERT HET WELZIJN VAN
MENSEN EN DIEREN.

 

Lekkere winactie! Je kan het natuurlijk voor jezelf gebruiken maar ook een leuk pakket om weg te geven. Hoe doe je mee?
Laat weten onder dit bericht weten wat jou ultieme december feeling is! Positive vibes! Je kan mee doen t/m 16 december! Zo ben je nog op tijd om het pakket eventueel weg te geven.

Good Luck!!! De winnaar krijgt persoonlijk bericht van mij en het Home Fragrance pakket binnen van Kneipp!!

Liefs Ciska


OMG IK VREET ECHT TE VEEL | WEEKVLOG #553

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Esther Ordas
  december 1, 2018 at 06:09

  Kaarsjes aan en lekker met een dekentje op de bank Netflix kijken en warme chocolademelk met slagroom drinken.

 • Reply
  Swetha Lala
  december 1, 2018 at 06:23

  Mijn december feelings.. Nou vraag je me iets ciske! December is zelf een hele mooie maand, een maand dat ik besef ( iedere jaar anders natuurlijk ) wat voor jaar het is geweest. Dingen die ik beter had kunnen doen, of heel erg trots op ben. Of dingen die in 2019 veel beter gaan. December is ook een maand waar ik veel aan anderen mensen denk ( wat ik natuurlijk ook de andere maanden doe ). In deze mooie maand geef ik zelf ook veel mensen iets die het niet breed hebben, en natuurlijk met de feestdagen ook in het “ luxe “ willen leven. Zoals een glaasje chocomel met slagroom, bonbons lekkere stokbrood tijdens het ontbijt etc. December staat voor mij als een maand om met mensen te zijn waar je veel van houdt, en mooie feestdagen samen door te brengen. Dat is mijn december mood!

 • Reply
  P. Schrikkema
  december 1, 2018 at 11:24

  Wat een heerlijk ruikende winactie. Mijn positive demeberfeeling is samen zijn met vrienden en familie! Alles mooi versierd. Samen eten en samen lachen. Love it! 🎄✨

 • Reply
  Kim
  december 1, 2018 at 11:37

  Oeh wat een gave winactie Cis! Ik ben dol op de producten van kneipp❤️ Mijn ultieme december gevoel is toch echt wel het opzetten van de kerstboom samen met mijn man. We hebben samen de traditie dat we de kerstliedjes van Nat King Cole opzetten, warme chocolademelk drinken en dan samen de boom versieren met honderden lichtjes en ornamenten. Ik kijk er elk jaar weer naar uit!

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: