Challenge

KOREAANS BEAUTY ROUTINE

Vorige week kreeg ik een mooi pakket van Life&Beautyshop. Hier zaten de producten in voor mijn Koreaans beauty routine. Een kit gemaakt aan de hand van mijn huid en eventuele problemen die ik heb, met mijn huid. Ik zal dit de gedurende 2 weken gaan testen. Uiteraard kan je in mijn vlogs zien wat er ik van vind en wat het effect is op mijn huid. Het zijn vrij veel producten dus, wil ik je toch even per product vertellen, wat het het doet en waar je het zelf eventueel kan vinden. Kijk je mee?

BY CISKA LALA

balm-thumb

HEIMISH – All clean balm
Elke avond te gebruiken om je make-up te verwijderen. Met het handige schepje, lepel je de balm in je handen en daarna masseer je de balm over je droge gezicht om alle kake-up lost te weken. Ook te gebruiken voor waterproof en oog make-up. Ik hou ervan als je een product ook voor je ogen kan gebruiken!

black-soap-thumb

APRIL SKIN – Black & Marble natural soap
De black soap is voor de ochtend en de marble soap is voor in de avond. Nadat de make-up verwijderd is met de balm. Maak je gezicht nat en breng een rijke schuimlaag aan , waarbij je je ogen en mond vrij laat. Masseer het schuim zachtjes over je gezicht en spoel af met lauw warm water.

finger-2

COSRX – Black head silk finger ball
Leg de fingerball 2-3 minuten in een bakje met warm water. Plaats de bal op je vingertop en masseer voorzichtig over de plaatsten in je gezicht, waar je mee-eters hebt. De fingerball kan je na het schoon spoelen, 2 tot 3 keer hergebruiken. Hier ben ik echt super benieuwd naar!

thumb-snail

BENTON – Snail bee high content skin
Een vocht regulerende en alcoholvrije toner met slakkenslijm. Elke ochtend en avond gebruiken voor het aanbrengen van de essence.

serum-thumb

BENTON – Fermation essence
De essence is er, om na het reinigen van de huid, de huid weer van vocht te herzien en haar zo meer weerstand te geven tegen schadelijke invloeden. Daarnaast helpt de essence om rimpels te verzachten, huidirritaties te verlichten en het herstel van beschadigingen te bespoedigen. Dit gebruik je na het reinigen en voor het gebruiken van de dag en nachtcrème.

thumb-moist
COSRX – Oil free Ultra-moisturizing lotion.
Een olie en watervrije lotion die de huid hydrateerd. Dit is de laatste stap van de skin-care routine.

masker

 

INNISFREE – Manuka Honey & APRIL SKIN – Snow MaskGoed voor je huid zorgen is belangrijk en soms even een extra boost hebben we allemaal nodig. Hiervoor heb ik 2 sheetmasker gekregen. Het Manuka Honey mask heb ik al 1 keer geprobeerd en was heerlijk. Uiteraard volgt er nog een echt review.
Het masker moet 10-20 minuten op het gezicht blijven en na het verwijderen, klop je de overige essence in je gezicht.

eye-patch-thumb

PETITFEE – Black pearl & gold Hydrogel eye patch
Liftend, verkoelend en hydraterend. Ideaal voor een ontspannen effect.

De volledige reviews van de producten zullen online komen nadat ik de routine 2 weken heb gebruikt. Mijn eerste indruk was top en het gebruik bevalt mij na 4 dagen prima.
Mocht je meer informatie willen hebben dan hoor ik het graag.

Liefs Ciska Lala

DISCLAIMER: DIT ARTIKEL BEVAT GESPONSORDE PRODUCTEN

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: