Beauty

ESSENCE WATERKISS GLOSSY LIP COLOUR

Het is prachtig zomer weer en dat betekent voor mij, minder make-up, meer kleur en glanzende lipjes. Op dit moment is mijn favoriet dan ook de Essence waterkiss glossy lip colour in de kleur Aquatic Chic.
Een mooie mauve kleur, helemaal hip en happening en deze keer, glanzend en niet matt!!

Allereerst even, de verpakking. Hallo!! Hoe mooi, glanzend, chique en goud. Eindelijk een glossy lip kleur die ook een mooie verpakking heeft. En ik ben echt een ekster, alles wat blinkt moet ik hebben! Het straalt toch wat uit hé, die mooie verpakking. Ben jij ook zo’n sucker voor mooie verpakkingen??

ESSENCE WATERKISS GLOSSY LIP COLOUR

Normaal ben ik niet echt een fan van de lippies van Essence omdat ze voor mij niet gepigmenteerd genoeg zijn. Of ze doen heel wat anders, dan de verpakking zegt. Deze glossy kocht ik dan ook op de gok, voor de verpakking en in de hoop dat de kleur wel iets voor mij zou doen.
Met dit zomerse weer heb ik liever niet een te dikke lipstick die matt is, nee. Ik wil een mooi glansje op mn lippen. Iets wat vrolijkheid en de zomer uitstraalt.

Swatch en eerste indruk

Op de foto is duidelijk te zien wat het product precies doet. Genoeg pigment en zoals Essence het al aangeeft op de verpakking “Weightless water-like sensation”  De textuur deed me op het eerst denken aan een hele foute, zogenaamd matte lippie, maar gelukkig ging dat gevoel snel weg.
Dit is absoluut een everyday kleur, die je ook nog eens op kan doen zonder spiegel. Ideaal gloss voor de moeders onder ons! En hij blijft ook nog eens lekker lang zitten.

Ik heb mijn favorietje voor deze zomer gevonden jongens! Deze gaat rechtstreeks mijn tas in en ik ga zelfs nog even kijken naar de andere kleuren. Zelf ben ik nog op zoek naar een oranje glossy, maar dan wel met precies dezelfde werking en textuur als deze.
Dus mocht je er nog één weten, let me know!!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: