Beauty

Ziaja Geitenmelk lijn

Zoals jullie misschien al weten begin ik aardig fan te worden van Ziaja. Zij hebben heerlijke producten voor onder andere haar/gezichtsverzorging. En tot nu toe ben ik tevreden over alle producten die ik heb geprobeerd.  Maar voordat ik verder ga met een review over ” Geitenmelk lijn”, eerst een kleine introductie.
Ziaja is een mooie Pools merk. Betaalbaar en een merk die eerlijke producten maakt. Ziaja werkt met natuurlijke ingredienten en recyclebare verpakkingen
Ziaja is  in 1989 is opgericht in Gdansk, Polen. . Alle producten zijn  dermatologisch en op allergieën getest en  ook nog eens dierproefvrij.
Vandaag heb ik voor jullie een review over de shampoo, conditioner en haarmasker van het geitenmelk lijn.

IMG_3927
Wees niet bang, er zit niet letterlijk geitenmelk in de shampoo maar er wordt gebruik gemaakt van geitenmelk extract. In de geur is dit niet terug te vinden want deze wordt gemaskeerd door een heerlijke schone geur.De geur is goed aanwezig maar in een shampoo vind ik dit absoluut niet erg. De geur blijft hierdoor namelijk heel subtiel in je haar hangen, zo ruikt je haar lekker schoon.

FullSizeRender (4)
Een aantal van de ingredienten:

*  Aqua = water
* Sodium Laureth Sulphate =  een stof die in combinatie met water gebruikt kan worden om olie of vet op te lossen; je kunt hiermee dus je huid en haar reiningen. Tevens zorgt het voor het schuimende effect      in shampoo’s. Dit is de milde vorm van SLS
* Linalool = alcohol met een geur van rozenhout.
* Citronellol = een kleurloze, stroperige vloeistof wat wordt gevonden in rozen

IMG_3929IMG_3928
I
n combinatie met de shampoo gebruik ik de conditioner of het haarmasker. Eigenlijk ligt het er een beetje aan hoevaak ik sport. Ik was mijn haar elke keer nadat ik gesport hebt, ik zweet ontzettend snel en veel dus ik moet wel. Sport ik 3x dan gebruik ik 2x de conditioner en 1x het masker.
Na het uitwassen van de shampoo smeer ik mijn haar goed in, maak het vast met een klemmetje en ga scrubben of scheren. Na 5 minuten spoel ik het uit. Je voelt gelijk dat je haar lekker zacht is.

IMG_3930
IMG_3932
Opnieuw ben ik tevreden over de producten van Ziaja. Ik heb al enig tijd geen Andrelon  shampoo en conditioner gebruikt en denk ook niet dat ik dat binnenkort ga doen. Zelfs mijn man gebruikt de producten.

De producten van Ziaja zijn te koop in hun webshop: http://www.ziajafocusonskin.nl of in de Ziaja store in Den Haag.
Ken jij Ziaja al?

Liefs Ciska

PRODUCTS ARE SPONSERD

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  hilde
  juli 8, 2016 at 11:04

  Ik vind Ziaja heerlijk! Mooie en fijne review heb je gegeven, super! Morgen is trouwens de Beautybloggersdag! Dan kan je op meer dan 30 deelnemende blogs mooie prijzen winnen. Dus kijk morgen op mijn blog om de bloghop te volgen als je dat leuk vindt.

  • Reply
   Ciska Lala
   juli 8, 2016 at 20:16

   Dank je wel, Ziaja is echt een fijn merk. Zal morgen zeker even een kijkje nemen op je blog!

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: