Beauty

VEGAN SKINCARE : URTEKRAM

November is World Vegan Month! Aangezien ik zelf ook bezig ben met het verbeteren van mijn lifestyle leek het mij leuk om jullie kennis te laten maken met Urtekram. Voor mij een nieuw merk geïntroduceerd door Claudia van Beautytag. Ik ontving van haar 2 producten van Urtekram en ben ze gelijk gaan testen.
Ben jij benieuwd naar deze vegan skincare, lees dan snel verder.

Urtekram International A/S is de grootste biologische groothandel van Scandinavië. Ons hoofdkantoor is gevestigd in het noorden van Denemarken, in pittoresk Mariager. Wij vermarkten biologisch artikelen in de categorieën verwerkt- en diepvriesvoedsel, gecertifieerde biologische verzorgingsproducten én producten die ontwikkeld zijn voor mensen met allergieën voor bijv. lactose, gluten en parfum.

Wij verkopen deze onder onze twee eigen merken: Urtekram en Nutana. Daarnaast leveren wij producten aan een aantal zeer bekende merken als Hari Tea, Biotta, Bioforce, Ricedream en Rigoni di Asiago.

Onze producten worden verkocht in meer dan 36 landen in Scandinavië, de rest van Europa, Rusland, het Midden-Oosten, Azië en Noord Amerika. Het merendeel van de export van ons biologische voedsel gaat naar Scandinavische landen. De rest van de export bestaat uit onze gecertificeerde, biologische verzorgingsproducten.

NORDIC BERC CLEANSING LOTION

De producten uit de Nordic Berc lijn zijn gemaakt van onder andere, verse berkenbladeren en berken suiker. Dit is één van de redenen dat de producten super hydraterend zijn. De cleansing lotion zorgt voor een gezonde balans in je huid, verwijdert onzuiverheden en zorgt voor extra vocht voor je huid. Dit komt door de amandel-, olijf- en jojoba olie. De versterking komt van het berkenblad extract.
Hoe gebruik ik de lotion: deze cleansing lotion gebruik ik in de douche met een washandje. Ik maak mijn gezicht nat, masseer de cleansing lotion in mijn huid en spoel het daarna af met lekker warm water en een washandje.

Ingrediënten

Water, glycerine**, olijfolie*, amandelolie*, aloë vera*, groente-olie producten, maïszetmeel*, berkenbladextract*, polysaccharide, jojoba-olie*, parfum (plantextract), magnoliabast extract ,vitamine E. * = biologisch. ** = gemaakt van biologische ingrediënten.

DAY CREAM

Een simpele no nonsens dag crème. Ideaal voor de gevoelige huid. De dag crème heeft een milde, zachte geur en is vrij dik. Door de vele oliën die verwerkt zijn in de crème blijft je huid mooi soepel en goed beschermt tegen invloeden van buitenaf. Dit merk ik de hele dag door. Denk hierbij aan de kou en wind die je gezicht doen “breken”.

Ingrediënten

Water, groente-olie producten, glycerine**, karitéboter*, jojoba-olie*, aloë vera*, abrikoosolie*, amandelolie*, maïszetmeel*, olijfolie*, berkensuiker, berkenbladextract*, heermoesextract* parfum (plantextract), polysaccharide, bisabolol, magnoliabast extract, vitamine E. * = biologisch. ** = gemaakt van biologische ingrediënten.

RESULTAAT?

Komen deze 2 producten in mijn nieuwe SkinCare Routine? Dat weet ik nog niet. Wel vind ik voor de herfst de producten heel fijn. Hoe het gaat zijn in de winter weet ik nog niet maar ik ben wel blij met de werking en bescherming van de producten. Dit komt voornamelijk door alle oliën.
Een goeie eerste indruk Urtekram !

Ken jij Urtekram al? Ik raad het je zeker aan om een keer te proberen.

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: