Beauty Lifestyle

TASTEA BEAUTY THEE PICTURE PERFECT + KORTINGSCODE

Hai allemaal,

Ik kreeg weer een pakketje binnen van Tastea, 100% natuurlijke thee. Vorige maand was het de Ibiza Feelings LE blend en deze keer is het de Picture Perfect Beauty thee. De vorige blend is echt in de smaak gevallen hier in huis dus je snapt dat ik nieuwsgierig ben naar deze blend.
Kijk je mee?

Waarom tastea?

Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter en gelukkiger leven! De verschillende luxe & 100% natuurlijke thee blends kunnen jou op elk stadium van jouw leven ondersteunen. Start daarom vandaag nog en taste the goodlife!

PICTURE PERFECT BEAUTY THEE

De ultieme beauty thee helpt bevordert de aanmaak van collageen, de groei van je haren en nagels en vermindert huid ontstekingen zoals acné. Zeg nou eerlijk, dat willen we toch allemaal ?!

Ingrediënten.

“Green tea China Sencha, green tea China Jasmine, lemongrass, natural flavouring, raspberry, jasmine petals, China Jasmine Dragon Pearls, passionflower herb, bamboo leaves.”

Let op: Kan sporen bevatten van noten, sulfieten, soya & lactose.

In de thee bus zit 125 gram natuurlijk thee en voor 1 kopje heb je 2,5 gram thee nodig, je haalt er dus 50 koppen thee uit. Eerlijk gezegd kan ik 1 thee batch hergebruiken. Dus ik druk gerust 2 koppen thee met 2,5 gram thee.

Eerste indruk.

Voordat ik je ga vertellen hoe de thee mij bevalt wil ik het nog even hebben over de prijs. Waarschijnlijk heb je mij vaker horen praten over Tastea, op Instagram of in mijn vlogs. Dan heb je vast al een kijkje genomen op de website en gezien dat de thee niet goedkoop is.
De beauty thee waar ik het nu over heb ik € 39,95. deel dit door 50 koppen thee en je komt uit op € 0,79-
Een kopje thee op het terras is gemiddeld €2,- dus waarom zou je ook niet thuis willen genieten van een kwalitatief beter en lekker kopje thee.
” Ja maar Cis, dit is gesponsord”. Dat klopt, maar ik maak geen grappen met thee. Ik hou van echte goeie thee, zonder rommel en toegevoegde suiker balletjes.

Terug naar de eerste indruk.
Als eerst de geur die ik ruik als ik de thee bus open maakt. Heerlijk! Ik ruik gelijk de Chinese groene thee en jasmijn. Er zitten letterlijk jasmijn bloemetjes in mijn thee! Tot grote verbazing van Ilayla, die nu helemaal geobsedeerd is met de bloemen thee van mama.
Er zit ook citroen gras in de blend. 9 van de 10 producten met citroen gras zijn overheersend. Deze gelukkig niet. Nou ben ik wel een groot van van citroen gras, het ligt standaard in mijn vriezer. Maar niks is zo vies als een kop thee die te overheersend is. Verder zijn de andere ingrediënten heel subtiel te proeven of te ruiken.

Heeft het gewerkt?

Kijk ik drink deze beauty thee nu bijna 22 dagen, gemiddeld 2 keer per dag ( heb veel soorten lekkere thee namelijk ). Ik ga je niet vertellen dat mijn haar in een keer super lang is geworden of dat mijn nagels veel sterker zijn. Dit soort dingen hebben tijd nodig. Misschien merk ik het wel pas over 2 maanden. Je weet het niet. Dat is het mooie van natuurlijke producten. Je weet dat het gaat werken alleen je weet niet wanneer. Daar zorgt moeder natuur wel voor. Maar ik weet 100% zeker dat deze thee beter is voor jou, je lichaam en je hele gesteldheid.

Aanradertje?? Ja zeker ! De thee niet niet goedkoop met wel goed voor je!

Ben jij ook zo een thee leut en heb ik je nieuwsgierig gemaakt naar de thee blends van Tastea, dan heb ik speciaal voor jou een kortingscode.
Met de kortingscode : ciskalala10 ontvang je 10% korting op alle producten met uitzondering van de package deals. De kortingscode kan je gebruiken t/m 4 augustus 2017.

Laat je mij weten wat je er van vond? En natuurlijk of je ook aan de lekkere thee gaat!?

 

Groetjes en liefs Ciska 

 

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: