Beauty

REVIEW + SWATCHES MORPHE 35F

I’m in love!! Ik heb eindelijke een super mooi Morphe palette gekocht. Namelijk het 35F Fall into Frost palette. Dit palette heb ik zo vaak in mijn winkel mandje gehad en nooit besteld. Tot laatst. F*CK it, we doen het gewoon. Ik twijfel vaak omdat oogschaduw kleuren bij mij heel vaak grijs uitvallen. First world problems, I know.
Maar genoeg gekletst, ik ga je laten zien hoe mooi het palette is!! Kijk mee.

BY CISKA LALA

Eerste indruk

Wauw, gewoon wauw!! Ik was eerlijk gezegd bang om het palette te openen. Maar ik was absoluut niet teleurgesteld. Ik kon letterlijk niet wachten om te gaan spelen met deze kleurtjes. Na het maken van de foto’s ben ik gelijk gaan swatchen. Wat een super fijne oogschaduw mensen. Creamy, super weinig fall out en hele mooie pigmentatie. Super tevreden, maar dan de grote test hoe zien de kleuren er uit op mijn oog? Eerst laat ik je even de swatches zien.

 

Kleuren palette

De eerste foto is de eerste rij oogschaduw kleuren en ga zo maar door. In totaal 35 kleuren ideaal voor de herfst/winter. 7 super gepigmenteerde matte kleuren en 28 metallic tinten. Een goeie crease kleur, een goeie matt zwarte om een mooie smokey eyes te maken. Maar ook kleuren die ik nooit gebruikt, zoals metallic donker groen! We gaan het allemaal proberen!!
Tijd om even uit te proberen hoe de kleuren bij mij staan en of het werkt voor mij.

Een mooie oranje kleur in mijn crease, een metallic paarse kleur op mijn ooglid, deze vervaagd, in de crease met die mooie mat zwarte voor wat meer dimensie. En in de ooghoeken een lekkere goeie gouden glitter! Ik hou er van!!

Ingrediënten.

Ingrediënten in een oogschaduw palette zeggen mij niet zoveel. Wel weet ik dat als het lijstje begint met Talc en Mica, dat het goeie oogschaduw is. Wat het inhoud, dat weet ik niet. Wat ik wel belangrijk vind is dat Morphe Cruelty Free is!!  Morphe test hun producten dus niet op dieren!!

Aanradertje??

Je raadt het al. Yess, Yess, Yess and Yess. Guys, ik ben super tevreden en raad iedereen dit palette aan. De kleuren zullen super mooi staan bij elke huidskleur en werken heel makkelijk! Het Morphe 35F Fall into Frost palette is o.a te koop bij Boozyshop.

Heb jij al zo’n mooi palette in je collectie? En wat vindt jij van de kleuren? Let me know.

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    bychristiana
    september 12, 2017 at 08:08

    Wat een mooie kleuren, ze staan jou ook zo goed. Hiermee heb je eigenlijk geen ander pallet meer nodig (said no girl ever;-))

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: