Beauty

Review: Dr Van der Hoog Glitter glow peel off masker

Het is weer een stuk kouder. De ramen van de auto’s worden in de ochtend weer ijsvrij gekrabd en de verwarming staat thuis weer iets hoger.
Dat betekend een grotere aanslag op je huid, dus tijd voor een masker.
Vandaag ga ik voor een peel-off masker van Dr. Van der Hoog. Ik houd van maskers en een peel-off is voor mij echt een feestje.
Het gevoel van het masker er af trekken, rillingen krijg ik er van.  Here we go !!

Dit masker bevat 2x een 8 ml sachet, dus leuk om samen te doen met een vriendin. Het peel-off effect verwijderd grondig alle dode huidcellen en zorgt voor een heerlijk schoon gezicht.

Ingrediënten:
Aqua, Alcohol Denat., Polyvinyl Alcohol, Polyglyceryl-10 Laurate, Parfum, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Benzyl Benzoate, Mica, Limonene, Phenoxyethanol, Copper Gluconate, CI 77891, CI 42090, CI 60730.

Gebruik:
Breng een dun laagje aan op je gereinigde huid. Laat huid rondom je ogen en mond vrij en laat het masker 15-20 minuten intrekken. Wanneer het masker is opgedroogd trek je het masker rustig van je gezicht af. Na afloop reinig je je gezicht met lauw warm water.

file

Stiekem had ik gehoopt dat er iets van glitters in het masker verwerkt waren, helaas was dit niet zo. De masker zelf heel een mooie zee blauwe kleur maar wat mij gelijk opviel was de geur. Het masker rook ontzettend naar een mannen aftershave, ik dacht zelf aan AXE maar toen Ferdi binnen kwam zei hij ” wauw het ruikt naar Nivea voor mannen”. De geur is dus ontzettend tegen gevallen.
Eenmaal aangebracht op het gezicht voelde ik hier en daar een prikkeling, zelf heb ik dan het idee dat het masker zijn werk doet maar dit was niet vervelend.
De gel droogde vrij snel op en had ook nog eens een heerlijk verkoelend effect.
Na 10 minuten was alle opgedroogd en kon ik het masker er af peelen. Het werkt trouwens ook als ontharing, dat voelde ik aan de pijn tijdens het verwijderen van het masker. Hierna heb ik mijn gezicht nog gewassen met lauw warm water en ik was klaar.
Ondanks dat ik rook naar een man was mijn gezicht heerlijk zacht en niet grouw/grijs meer.
Zeker een aanrader!!

Dr Van der Hoog Glitter glow peel off masker is o.a. verkrijgbaar bij Kruitvat voor €1,89-

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: