Beauty

PUPA SOS NAIL REPAIR

Hai iedereen!
Afgelopen week was ik bij de opening van het nieuwe pand van Care Cosmetics. Zoals je misschien al in de vlog hebt kunnen zien, was het daar super mooi! We kregen bij binnenkomst een heerlijk glas Prosecco, een mooie rondleiding door het hele pand, inclusief het kantoor van de CEO, lekkere hapjes en drankjes en op het eind een pers tas. Er zaten super producten in die ik de komende tijd ga testen voor jullie. En vandaag dan ook het eerste artikel.
Lees je mee?

BY CISKA LALA

 

PUPA lanceert een nieuwe lijn producten om de nagels te herstellen en te versterken. Speciaal voor de broze of beschadigde nagels door agressieve producten, stress, een streng dieet of semi permanente lakken. De formule met natuurlijke en plantaardige bestanddelen is extreem zacht voor de nagels terwijl het resultaat maximaal is.

Natural Glossy Nail Polish

De 2 kleurtjes die ik kreeg waren (links) 006, een mooie roze kleur en rechts 007 een rode kleur. Ondanks dat het vrij uitgesproken kleuren zijn, zien ze er heel subtiel uit op mijn nagels. De nagel lakken bevatten 75% biologische producten die zijn  gewonnen uit aardappel, mais en tarwe. De polyesterhars zorgt voor de intense kleur en de ceramide schermt en versterkt de nagels. Ik heb 2 laagjes gebruikt en ben super tevreden. De nagellak droogt snel op en heeft geen zware chemische geur.

PUPA Keratine Booster Gel

Je kent vast wel de nagel olie, die je nagel riemen verzorgt. Weet je wat ik daar zo vervelend aan vind? De olie die dan gewoon totaal niet intrekt en dan rondloopt met vette vingers. Daarom was ik super benieuwd naar dit product. Want dit is namelijk een gel met biologische keratine.

De biologische keratine verhoogt de aanmaak van je lichaamseigen keratine en versterkt hierdoor de nagels. Ik verzorg mijn nagels altijd zelf en ben gezegend met sterke nagels, maar een beetje extra verzorging kan geen kwaad. Helemaal nu de winter er aan komt.
De gel is verrijkt met vitamine E,F en antioxidanten.

De nagellakjes zijn mooi, werken heel fijn en de Keratine Booster Gel is echt ideaal. Zeg maar daaag tegen vette vingers!
Ben jij al bezig met je handen winter klaar te maken? Dan is deze gel echt een aanrader. Normaal draag ik met dit weer wat donkere kleuren maar vind deze felle kleuren eigenlijk ook wel mooi!!

Liefs Ciska

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    bychristiana
    september 26, 2017 at 19:39

    Wat een mooie kleur dit, ik moet ze nog gaan uitproberen! Zelf kreeg ik niet de keratine booster gel, maar de olie voor de nagelriemen, die is echt super fijn!

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: