Beauty

PINK PRESS LUNCH CARE COSMETICS @MAMA KELLY AMSTERDAM

Vorig week had ik weer een super leuk event van Care Cosmetics namelijk de Pink Press Lunch, dit in het teken van de noviteiten van Matis en Pupa Milano. Het event vond plaats in het oh zo mooie roze, Mama Kelly in Amsterdam. De events’s en feestjes van Care zijn altijd top geregeld dus wanneer er een uitnodiging in de bus valt ben ik gelijk al gehyped om te gaan. De locatie stond ook al even op mijn lijstje om te bezoeken. Dus dit kon niet mis gaan. Kijk je mee?

Bij binnenkomst kregen we een warm onthaal en een heerlijk drankje. Namelijk een hyaluronzuur drankje van Matis gemixt met tonic. Hierna werden we naar boven gebracht waar de rest van de pers was. Make-up artist Fanny van Pupa was bezig met het opmaken van een model met de nieuwe collectie van Pupa, Summer in La. Een super mooie collectie met felle kleuren en veel glits & glam.

Er waren 2 super mooie lange tafels gedekt voor ons. Het thema van Mama Kelly was al duidelijk denk ik. Pink everywhere! Echt mijn spot om te zijn. Voor het event aan kregen wij een e-mail over het menu. Als hoofdgerecht hadden we namelijk de keus uit kip, kreeft of vega. Mijn eerste keus zou kreeft zijn maar helaas ben ik sinds een paar jaar allergisch. Kip eet ik eigenlijk nooit al ik ergens ga eten. Dit komt omdat je dan heel vaak kip filet krijgt en dit vind ik gewoon niet lekker en daarbij ben ik eigenlijk bezig met zo min mogelijk vlees te eten. Dus het werd vega.

MAKE-UP HEAVEN

Er is geen betere decoratie dan make-up! Just kidding maar hoe mooi is de Pupa collectie. Heerlijke zomerse kleuren, ik kan niet wachten om hier mee te gaan werken.

Happy times! We gaan aan tafel!

Eenmaal aan tafel volgt er een korte introductie van Duco, de eigenaar van Care Cosmetics. Hij verteld hier het mooie verhaald over Care4Life. Care4Life zet zich in voor kinderen die chronisch, levensbedreigend of terminaal ziek zijn en voor kinderen met een handicap door middel van educatieve ondersteuning, medische ondersteuning en mooie wensen. Op maandag 14 mei organiseert Care4Life een charity event: ” Night at the Club”.

Neem zeker even een kijken bij Care4Life

Hierna volgt er een kleine presentatie over Matis, de geschiedenis en de nieuwe producten. Deze staan mooi opgesteld op alle tafel zodat je even kan kijken, voelen en ruiken.

EMPOWER YOUR BEAUTY

” Matis is toonaangevend, vernieuwend en dynamisch. Matis ontwikkelt continu innovaties die inspelen op de diverse behoeften van consumenten. Met een team van specialisten en een eigen laboratorium kunnen zij snel inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Met het uitgebreide assortiment aan thuisverzorgingsproducten, in combinatie met de professionele instituut behandelingen biedt Matis een oplossing voor ieder huidtype en elke huidconditie”.

Tijd voor het hoofdgerecht. Ik vertelde al eerder dat ik koos voor de vega optie. Ik kreeg een super heerlijke truffel risotto met cantharellen. Heer-lijk!! Zo zie je maar weer hoe makkelijk en lekker vegetarisch eten is.

PUPA MILANO

Tijd voor alle in’s and outs van Pupa Milano door Fanny. Een merk waar ik al jaren fan van ben. Tijdens het gesprek vroeg ik mij af of er ook een foundation/concealer was voor mijn donkere huid. Ik krijg namelijk van jullie wel eens te horen ”  ja leuk al die merken maar wat hebben ze dan voor onze donkere huid”. En gelijk hebben jullie hoor. De hele collectie is trouwens super complimenterend voor onze huid. Na afloop ben ik toch naar haar toe gelopen en vertelde dit. We hebben het er even over gehad en als het goed is moet er een foundation zijn in mijn teint. Maar hier hoor ik later meer over. Dus ik hou jullie op de hoogte.

En we zijn aangekomen aan het eind van het event met een heerlijk dessert. Ik koos voor een cheesecake. Een heerlijke luchtige niet te zware cheescake met een bastogne bodem en een coulis van aardbei. Weer een heerlijke gang!

GOODIEBAG

Natuurlijk deel ik wat er in de goodiebag zat, komt tie!

MATIS.

Sensimilk toner, een 2 -in- 1 product met de eigenschappen van een emulsie en een toner. Een super lichte textuur en het bijzondere, je hoeft de toner niet af te spoelen.
Cell Expert, een beautyelixer die de stamcelproductie van de huid beschermt door de celvernieuwing van de opperhuid te stimuleren.

Deze 2 producten zal ik uitgebreid testen en hier zullen dan 2 aparte reviews over verschijnen.

PUPA MILANO.

Made to last liquid eyeshadow, kleur precious copper.
Holo eyeshadow,  in de kleur 001 Long Island ( ronde verpakking )
Matt Shaping Lipstick, in de kleur 002 Spritz
Light me, hightlighter in 001 Cocktail champagne.
Extreme cover founation, 050 deep sand.

Met de producten van Pupa wil ik een video opnemen. De vraag is nog even of de foundation, waar nog 1 teint donkerder van is, de juiste kleur is voor mij. Zo niet dan gebruik ik een andere foundation.

En weer een super leuk en goed georganiseerd event van Care Cosmetics op een top locatie. Ken jij de merken Matis en Pupa Milano al?
Houd de website in de gaten voor de reviews en de video!

Mocht je nog vragen hebben over bepaalde producten dan hoor ik het graag van je!

Liefs Ciska

LANGDURIGE ZONBESCHERMING OOK VOOR DE DONKERE HUID

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: