Beauty

NIEUW : ETOS MASKERS ! + REVIEW

Mijn stash met maskers is groot! En er komt geen eind aan. Maar af en toe moet ik toch, wat nieuwe maskers kopen.
Zoals je misschien wel hebt gemerkt is Etos goed bezig met het vernieuwen van hun imago. Mooiere winkels, met veel licht en niet meer zo “oudbollig”. Etos is hip!
Ze hebben extra beauty merken toegevoegd zoals Make-up Revolution en Real Teqniques en wat ze ook goed hebben gedaan is het mooier maken van hun eigen huismerk. Vandaag laat ik je 2 nieuwe maskers zien.

De 2 maskers die ik vandaag laat zien zijn, de smoothing ouffle mask trawberry met vanilla extract en het Cleansing peel off masker met manuka honing. De maskers zijn klaar voor gebruik en geschikt voor alle huid types.
Wat Etos heel slim heeft gedaan zijn de mooie kleuren. Het past helemaal in het kleurbeeld die je nu overal ziet. Mooie pastel kleuren, echt helemaal mijn ding.

Smoothing souffle mask, strawberry & vanilla extract 15 ml.

Het masker bevat een heerlijke combinatie van aardbei en vanille extract. Klinkt als een heerlijk ijsje! Het masker geeft als resultaat een gehydrateerd en gladder uitziende huid. Nou, kom maar op!
Zoals altijd! Breng het masker aan met schone handen op een gereinigde huid, laat  10 – 15 minuten inwerken en spoel het masker af met lauwwarm water.

Eerste indruk en oordeel.

Het masker is wit/licht roze en de vanille extract in zichtbaar en voelbaar. De term soufflé vind ik eerlijk gezegd niet terecht, want ik vind het masker niet luchtiger dan de standaard masker. Zoals bij de meeste maskers met aardbei, tintelt het masker, maar niet voor lang. Op de één of andere manier veranderd de tinteling van een verkoelend effect. Het masker droogt vrij snel op, voor mij een teken dat mijn huid het vocht opneemt. Na 15 minuten mijn gezicht gewassen met lauwwarm water en ik kreeg een lekker fris gezichtje terug. En, mijn  gezicht was niet kurkdroog, wat sommige masker wel veroorzaken. Dit is zeker een masker die ik vaker zou kunnen gebruiken!!

Cleansing peel off mask, manuka honey 10 ml.

Dit masker bevat manuka honing jasmijn extract. Een peel off masker verwijderd, dode huidcellen en geeft je een lekker fris gezichtje!
Zoals altijd! Breng het masker aan met schone handen op een gereinigde huid, laat  10 – 20 minuten inwerken en spoel het masker af met lauwwarm water.

 

Eerste indruk en eind oordeel.

Wauw..wat een geur. Alsof ik pure honing op mijn gezicht smeer. Helaas ben ik niet zo een groot fan van honing als smaak en geur maar wel in mijn producten.
De masker is vrij stroperig maar brengt wel makkelijk aan. Na 1o minuten begint het masker al goed op te drogen. Het raakt zelfs los bij mijn mond. Na 2o minuten kan ik het masker er bijna in 1x af halen.
Mijn huid is heerlijk zacht en voelt goed schoon. De geur blijft helaas wel echt hangen, maar dat is er zo af gewassen.

Prima maskers, als je het mij vraagt! En voor de prijs hoef je het niet te laten. De maskers zijn namelijk €0,99-
Lekkere budgettopper!!

Ben jij al bekend met de maskers van Etos, ik raad ze je echt aan. Even een momentje voor jezelf, gewoon doen. Het is heerlijk.
Laat je mij weten hoe het was?

Liefs Ciska 

 

 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  chucky1012
  juni 14, 2017 at 07:37

  Ik had hier zoveel goeds over gelezen.
  Moet er eens een paar gaan kopen om zelf te zien hoe dit is.

  Xoxo

  • Reply
   Ferdi
   juni 14, 2017 at 07:39

   Ja ze zijn echt fijn. Je zal er geen spijt van hebben. Xxx

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: