Beauty

NATURAL & ORGANIC LIPP GLOSS

Het is helemaal hip en happening; organic, vegan, natural, niet getest op dieren en parabenen vrij. Jammer dat dit niet normaal is maar iets bijzonders. Vandaag heb ik een nieuwe lipgloss die voldoet aan al deze eisen. Kijk je mee?

BY CISKA LALA

Er zit een bijzonder verhaal achter de oprichter van dit merk, Evelyn Iona. Brandi, woonde een jaar voordat ze met deze cosmetica lijn begon nog in een opvang. In samenwerking met één van de grootste vrouwen organisaties van Noord-Amerika. Ze strijden hier voor gelijke behandeling voor meisjes en vrouwen. Voor elk verkocht product gaat er 1 dollar naar deze organisatie.
Evelyn Iona is dus een naturrlijk en organisch bedrijf, denk aan Koffie in de mascara’s en groene thee extract in hun primer.
Deze lipgloss bevat, Oregano, een anti oxidant. Kokosnoot olie, helpt je huid jong te blijven en shea butter, verzorgd en heelt beschadigd huid. I love Shea!!!
Ook zit er een extract in van een boomschors wat er voor zorgt een beetje gaan ” plumpen“.
Deze lipgloss is 90% organisch en 98% natuurlijk!

swatch-lipglos In eerste instantie dacht ik dat deze kleur niet veel voor mij zou doen. Ik heb vrij donkere lippen namelijk. Maar ik moet zeggen dat ik aardig verrast was. Dit zou eigenlijk de kleur van mijn lippen moeten zijn, een mooie oud roze kleur. Geen volledige kleur dekking maar wel een mooie glans. Een goeie “everyday” kleur.

De producten van Evelyn Iona zijn verkrijgbaar op hun website. De kleur die ik draag heet LISE.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: