Beauty

KLETSPRAAT MET CLAUDIA VAN BEAUTYTAG.NL

Hola!
Vandaag weer een nieuwe kletspraat met collega blogger Claudia van Beautytag. Neem lekker een kopje thee en lees mee!

BY CISKA LALA

 

Mijn naam is Claudia Struijck en ik ben de trotse oprichtster van www.beautytag.nl. Een persoonlijk blog waar ik jullie alles over mijn passies en over de dingen waar ik energie van krijg. Bijna elke dag vind je hier nieuwe artikelen over beauty, fashion, food, travel of lifestyle. Mijn blog is 1 jaar en 9 maanden jong. Ik verloor mijn baan 2 jaar geleden door prive omstandigheden. Bij mijn partner werd kanker geconstateerd en ondanks open en eerlijke communicatie over zijn ziekte verloop, was ik toch een te groot risico voor het bedrijf en besloten ze het contract te ontbinden. Natuurlijk was dat enorm zuur maar ik pakte deze kans aan, om eindelijk iets te doen waar ik energie van krijg en besloot mijn hart en passie te volgen en drie maanden later was Beautytag een feit. En ik kan je zeggen dat ik nog nooit zo gelukkig ben geweest met deze “keuze“.
In juni ga ik trouwen ( inmiddels al getrouwd!! ) ook om een vervelende periode positief af te sluiten, met mijn steun en toeverlaat Dick en Lara mijn allerliefste bonusdochter is een van de getuige. Ik heb 7 jaar voor haar gezorgd, omdat ze na de scheiding van haar ouders door haar vader is opgevoed. Ik heb alle belangrijke zaken van een jonge puber met haar meegemaakt en we hebben een hele speciale en bijzondere band. In de vele gesprekken die we gevoerd hebben in Thailand  vertelde ze me dat ze me echt ziet als een tweede moeder. Nou je kan je vast wel voorstellen hoe dat voelde. Ik was er helemaal door geroerd en het deed me zo goed om te horen.

Wat is je favo highlighter?
Charlotte Tilburry Filmstar Bronze & Glow face sculpt & highlight. De glow is heel mooi en  verslavend. De kleur vindt ik prachtig, het us een warm-gouden beige tint met een mooie glans en geen gliters.

Welke beauty/fashion item neem je altijd mee in je tas?
Handcreme, zoutspray en lipstick. Onmisbaar. Ik heb erg fijn en veel haar en daardoor mis ik volume. Met een zoutspray krijg ik een beach wilde look. Heerlijk hahaha.

Heb je beauty advies meegekregen van je moeder? En zo ja, What was it?!
Veel water drinken, goede nachtrust en altijd je make up eraf halen, Rust, reinheid en regelmaat!

Welke designer bag staat op je wishlist?
De klassieke Chanel tas, de 2.55

Deel je beauty secret met ons!!
Een mooie huid komt van binnenuit.  Het is belangrijk het lichaam zo min mogelijk te belasten met stoffen die je lichaam niet goed kan verdragen. Zo puur en gezond mogelijk eten, in de juiste combinaties geeft veel voordelen voor de huid. Wanneer het slijmvlies van de darmen meer poreus is dan normaal komen onverteerde voedseldeeltjes in je bloed terecht. Je immuunsysteem probeert hierop te reageren door de afvalstoffen bijvoorbeeld via de huid af te voeren.

Je moet nu je koffers inpakken en je krijgt een blanco vliegticket, waar ga je heen?
Dat is dan toch Bali, ik ben er al 3x geweest maar ik voel me daar zo goed en senang. Komt misschien ook door mijn Indonesische roots, het voelt als eigen en dat eten. Zoooooooo enak. We hebben vorig jaar bij Lonny een kookworkshop gehad, dat was zo ontzettend leuk en lekker. Ik raad het iedereen aan die nog naar Bali gaat.  Het deed me denken aan vroeger bij oma Struijck. Met de hele familie gezellig bij oma met de handen eten. Als ik daar nog aan denk, schiet ik vol.

Wat is de ultieme cheatmeal?
Een eierbal, de lekkerste en zelfgemaakt bij restaria Zuid

Wie is jou beauty icoon?
Ik twijfel heel erg tussen Sophia Loren en Marilyn Monroe. Beide zijn ze nog steeds bepalend voor beautytrends

Fashion item die je nooit in jouw kast zal vinden...
Daar hoef ik niet lang over na te denken…….een liplezende witte legging

Hoe zou jij je fashion style omschrijven.
Vrouwelijk, sexy en een beetje klassiek. Ik houd ervan om te laten zien wat je hebt maar dan subtiel en niet te. Er moet nog wat aan de verbeelding overgelaten zijn.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: