Beauty

KINGSDAY MAKE-UP LOOK

Een tijdje geleden ontving ik van Chokerketting.nl 2 mooie chokers. Vandaag laat ik jullie de eerste choker zien die perfect is voor een festival look. Kijk je mee?

BY CISKA LALA

Vintage Choker.

Toen ik deze choker zag wist ik gelijk dat ik deze zou uitkiezen. Want zo iets had ik nog niet eerder gezien. Een mooie opvallende ketting van metaal. Met een bohemian tintje. De ketting is niet te zwaar en is super mooie zowel bij een chiqué jurk als voor een mooie festival look.
Met deze ketting boost je je simpele outfit helemaal op.

Een choker kan zo mooi zijn maar als de sluiting niks is, heb je er letterlijk niks aan. Ik heb zoveel chokers gehad die na een dag dragen kapot gingen door een te slappe sluiting. Deze ketting is natuurlijk van metaal en een stukje zwaarder dan de standaard stoffe veter choker. Gelukkig heeft deze choker dan ook een sluiting die stevig is en ervoor zorgt dat de ketting niet zomaar los schiet.

Ik ben helemaal klaar voor het festival seizoen en dit wordt het eerste lookje voor onze enige echte Koningsdag!
Oogschaduw – Nabla in de kleur Ludwig
Lippenstift – Mac in de kleur So Chaud.

Ik ben zeer tevreden met de eerste choker. De 2e choker laat ik je volgende week even zien. Maar voor nu kan je eens lekker rustig gaan shoppen op www.chokerketting.nl
Wat vind jij van de choker en de hele look? Ga jij je ook lekker opdoffen of houd je het lekker simpel. Ik ben echt wel een choker meisje. Dat was ik 20 jaar geleden met de beroemde plastic chokers en nu ook weer!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: