Beauty

JOHN FRIEDA BLOW DRY LOTION

Ik ben een “sucker” voor een kapsel met veel body en volume. En elke keer wanneer ik bij de drogist ben haal ik weer een nieuwe, spray of lotion om mijn haren nog meer volume te geven.
Elke dag mijn haar touperen is natuurlijk geen optie. Dus heb ik weer een nieuwe liefde, wil je hem ontmoeten?

BY CISKA LALA

Dit is hem dan! John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion Root Booster. Precies wat ik wil met mijn haar. Een heerlijk luxueus kapsel met veel volume.
Nou is het helemaal niet zo moeilijk om volume te creëren in je haar, wat belangrijk is, is dat je werkt met kwalitatief goeie producten.
En dat je het op de juiste manier aanbrengt. Dat zal de reden zijn dat de woorden “root booster” worden gebruikt. Het is namelijk super belangrijk dat je deze dry lotion sprayt op de wortels van je haar.
Doe je dit in de rest van je haar, dan zal het kapsel verzwaren en dus totaal geen volume hebben.

“Transformeert fijn, futloos haar in natuurlijk uitziend volume, met salon-kwaliteit resultaat”.

Spray de lotion alleen op de kroon van je hoofd en ook alleen op de wortels. Doe dit op handdoek droog haar. Na het sprayen kan je je haar verder stylen. De mooiste manier om dit af te stylen is met een föhnborstel of een losse föhn en ronde borstel.
Salon-kwaliteit heeft het zeker en al helemaal de geur. Heerlijk! Ik houd er echt van als een haar product ruikt naar de kapsalon.

Wassen, föhnen, sprayen en verder föhnen en klaar ben je !! Houd jij ook zo van volume in je haar, of draag je het liever stijl en sleek?

Liefs en groetjes Ciska

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Blog & Beauty
  mei 5, 2017 at 06:58

  Geef mij maar volume. Mijn haar is erg zwaar en vaak zakt de volume snel uit. Voor mij is het dus zeker belangrijk om een goed product te gebruiken. Dit product kende ik nog niet, maar staat nu op mijn lijstje.

  • Reply
   Ferdi
   mei 6, 2017 at 20:37

   Ja dit is echt een aarader! en niet eens heel prijzig. XXX

Leave a Reply

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

%d bloggers liken dit: