Beauty

Himalaya Herbals Apricot Scrub

Inmiddels heb ik al kennis mogen maken met “Himalaya Herbals”. Dit ayurvedisch merk is al sinds 1930 bezig met het ontwikkelen van veilige, natuurlijke en vernieuwende producten die het leven van mensen verrijken en gezonder maken. Vandaag de dag worden de producten van Himalaya al door meer dan 250,000 doctoren over de hele wereld aangeraden. In al meer dan 90 landen vertrouwen consumenten op Himalaya om aan hun gezondheid- en verzorgingsbehoeftes te voldoen.

“We willen aan de behoeftes van mensen op het gebied van gezondheid voldoen doormiddel van goed onderzochte, effectieve, veilige en natuurlijke geneesmiddelen. We beschouwen de hele wereld als onze markt. Voor het bedrijf Himalaya is voldoen aan internationale standaarden een belangrijke kernwaarde”.

himalayaAangezien mijn eerste kennismaking goed ging met dit merk was ik blij verrast met dit product.
Een “gentle exfoliating ” abrikozen scrub met natuurlijke Vitamine E. En uiteraard vrij van SLS/SLES en parabenen.
De hoofd ingrediënten zijn: abrikozen,appel en tarwekiem olie.  En omdat deze scrub zo natuurlijk is, is het geschikt voor alle huidtype.

“De unieke combinatie van kruiden in Gentle Exfoliating Daily Face Wash zorgt ervoor dat de huid diep wordt gereinigd. Abrikoos verwijdert dode huidcellen en voorkomt mee-eters. Neem en limoen reinigen de huid diep en verwijderen overtollig talg. Aloë Vera verzacht de huid en behoudt de natuurlijke vochtbalans. Voor een gereinigde, verjongde en stralende huid.”

IMG-20151005-WA0008

Nou kom maar op, met mijn zwangerschap hormonale huid, kan ik al het goeds wat in deze scrub moet zitten wel gebruiken.
Scrubben en exfoliëren is geen “rocket science” Je gezicht nat maken en de scrub voorzichtig in-masseren. Aangezien dit een natuurlijk en zeepvrije scrub is mag je deze dus ook vaker gebruiken. 2 tot 3 keer per week.

Laat me zeggen: de geur is heerlijk! Alsof je een super lekker dessert krijgt voorgeschoteld. De witte scrub smeert makkelijk uit en na het wassen hou je er een heerlijk gehydrateerde huid aan over.
Deze scrub blijft zeker in mijn douche staan, en raad ik dan ook zeer aan!

Naamloos
Himalaya Herbals- Gentle Exfoliating Apricot Scrub is o.a. verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen.
Voor de verkooppunten, neem een kijkje op www.himalayaproducten.nl , tevens vindt je hier ook een webshop.

Scrub 75 ml. € 5,99- 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: