Beauty

GIFT GUIDE: CHOKERKETTING + KORTINGSCODE

Ik kreeg weer een leuk pakketje binnen van Chokerketting.nl met heel veel leuke chokers. Leuk voor jezelf en om weg te geven als cadeau. Uiteraard heb ik weer een leuke kortingscode voor jullie waarmee je 15% korting krijgt!
Kijk je mee?

DOUBLE LAYER CHOKER € 3,95-

Deze choker heeft suede look met een zilveren sluiting. De onderste ketting is iets langer waardoor, is mooi basic en maakt elke look af!

SPIRAL CHAIN CHOKER € 5,95-

Deze zilveren choker is van mooi stevig materiaal en kan zowel chique als casual gedraagt worden. De ketting is in de lengte verstelbaar. Blij mee!

MAAN CHOKER € 4,95- VERKRIJGBAAR IN GOUD EN ZILVER

Deze choker is van imitatie suède en heeft een subtiele maan als hanger.

STRING CHOKER € 4,95-

Deze choker is echt een must! Je kan het op verschillende manieren dragen door de lengte van de ketting. Ook verkrijgbaar in het goud, die ik zelf nog even ga bestellen en die is € 5,95-. Ook heel leuk om te geven.

AZTEC CHOKER € 5,95-

Links zie je de choker met zwart/zilver/gele bewerking en rechts de choker met blauw,wit en rood. De choker heeft een leren achterkant, dat vind ik altijd wel fijn met aztec chokers. Hij is trouwens ook “binnenstebuiten” te dragen.

TATTOO CHOKER € 2,95-

Ik ben overduidelijk blij met deze choker. Het doet mij echt denken aan vroeger, way back toen we ook al chokers droegen. Gemaakt van zwart plastic en uit ervaring weet ik dat deze lang mee gaat.

DOUBLE HEART CHOKER € 5,95-

I saved the best for last. Deze choker is van imitatie suede, met een dubbele band en hoe leuk, 2 hartjes! De hartjes zijn van stevig materiaal dus zullen niet zomaar ombuigen.

KORTINGSCODE

Je ziet aan de foto’s dat ik er blij mee ben. Het assortiment op dit moment is lekker uitgebreid, met veel leuke setjes en heerlijk veel sale. Ik zou zeker even een kijkje nemen. Met de kortingscode ciskalala2017 krijgt je 15% korting. 
De chokers zijn absoluut niet duur maar wel van goeie kwaliteit. Zeker aan te raden om leuk als cadeau te geven.

Laat je mij weten of je leuke chokers heb besteld? Ben benieuwd!

XOXO Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: