Beauty

GET READY WITH ME – KOREAN SKINCARE

Hoi allemaal,

Zoals jullie misschien wel hebben kunnen zien in mij vlogs, heb ik een aantal weken geleden een skincare pakket gehad van LifeandBeautyShop. Dit heb ik elke ochtend en elke avond getest. Met 1 uitzondering, dit om te vergelijken hoe het was met mijn oude skincare routine. Ben je benieuwd, lees dan vooral even verder.
Onder aan het artikel zie je een video ” Get ready with me”. Hier in zie je hoe ik de producten gebruik.

BY CISKA LALA

APRIL SKIN – BLACK 100% NATURAL SOAP.
Een goed stuk zeep. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om de ochtend mee te beginnen. De zeep heeft hydraterende en verzorgende bestandsdelen uit o.a. houtkool. De zeep verwijderd talg en vet van je huid die zich hebben opgehoopt tijdens de nacht.
Wel is het belangrijk om na het reinigen van je gezicht, met deze zeep, je gezicht verder te verzorgen. Aangezien het alle vetten verwijderd.
1 van de meest fijne producten van de hele skincare routine.

Ingredienten:Coconut oil, Palm olien oil, Olive oil, Ricinus communis seed oil, Grape seed oil, Shea butter, Tournaline powder, Koalin white clay, Charcoal powder, Hyaluronic acid, Glycerine, Liwuid effetive microorganisms, Lavender leaf essistial oil, Rosemary essential oil, Lemon essentioal oil, Lye water

BENTON – SNAILBEE HIGH CONTENT SKIN
De toner die je gebruikt na het reinigen van je gezicht met de zeep van Aprilskin. Deze toner vult het vochtgehalte aan van je huid na het reinigen. Hier zit geen geen alcohol in en is dus geschikt voor alle huidtypes.Met 2/3 pompjes verzorg je, je hele gezicht en hals. Vergeet de hals niet.

Ingrediënten:
Snail Secretion Filtrate, Camellia Sinensis Leaf Water, Glycerin, Niacinamide, Diospyros Kaki Leaf Extract, Salix Nigra (Willow) Bark Etract, Plantago Asiatica Extract, Laminaria Digitata Extract, Ulmus Campestris (Elm Extract, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pulsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Althaea Rosea Root Extract, Aloe Barbadenis Leaf Extract, rh-Oligopeptide-1, Betaine, Bacilus Ferment, Panethenol, Beta-Blucan, Allantoin, Azelaic Acid, Adenosine, Bee Venom

De toner trekt snel in en zorgt er inderdaad voor dat je gezicht weer gehydrateerd is. Wanneer je de toner gebruikt met een wattenschijfje kan je ook gelijk zien of je gezicht schoon is. En dat is het zeker na het gebruik van de eerste stap, de zeep. Fijn product!

PETITFEE – BLACK PEARL & GOLD HYDROGEL EYE PATCH

Een heerlijk verkoelend eye patch. Even voor een momentje rust en weer een frisse blik. Eén van de eerste producten die ik gebruikte uit het pakket. En ik moet je zeggen, het doet precies wat die moet doen!Ze verkoelen de huid rond de ogen en hydrateren, waardoor de huid ontspannen aanvoelt en je een liftend effect krijgt. Je komt gewoon weer even tot rust. Ik heb de patches tot nu toe alleen in de avond gebruikt maar voor een mooie frisse make-up look zou dit ook ideaal zijn! Deze patches ga je zeker terug zien in mijn vlogs. TOPPERTJE !!

BENTON – FERMENTATION ESSENCE

Deze essence zou je ook kunnen gebruiken na het reinigen van je gezicht met de zeep. Maar de toner valt voor mij meer onder de ” schoonmaak” categorie en deze essence valt onder de verzorgende categorie. De textuur heeft ook iets weg van een serum en voorziet de huid ook weer van vocht. Jongens, het is gewoon belangrijk om het vochtgehalte in je gezicht op peil te houden.
We willen er allemaal jong en fris uit zien!
Hoe gebruik je deze essence? Heel simpel 3/4 pompjes in je hand sprayen en voorzichtig dep je dit over je gezicht en je hals. Vergeet nooit je hals!  Super fijn aan dit product is dat het snel intrekt. Je hoeft dus niet 10 minuten te wachten voordat je je dag creme op kan doen. Het is vrij geurloos, het plakt maar even, maar wanneer het ingetrokken is, voel je er niks meer van. Ook helpt dit serum je rimpels te verzachten. Zelf heb ik hier nog niks van gemerkt, misschien komt dat nog aangezien dit gezichtje over 6 maanden 30 jaar wordt!!!

COSRX – OIL FREE ULTRA MOISTURIZING LOTION

De laatste stap in mijn morning skincare routine. Het eerste wat mij opvalt bij het testen was de heerlijke frisse geur. Het ruikt naar een koud glas limonade met een schijfje limoen. Heerlijk. En wanneer ik dan kijk naar de ingrediënten lijst, zie ik inderdaad limoen staan en ook tee trea. Super fijn. Verder bevat het 70% berkensap, een krachtig ingrediënt voor het kalmeren en het behandelen van gevoelige en geïrriteerde huid.

Voordeel, de lotion trekt snel in, in je gezicht. Nadeel, de eerste 10 minuten voel je huid vrij plakkerig aan. Hier ben ik snel aan gewend geraakt. Maar ik heb het idee dat dit door de berken sap komt. Het beste van deze lotion. Mijn gezicht is de volgende dag heel mooi gehydrateerd. Een soort van natuurlijke glow zie ik op mijn gezicht.

APRILSKIN – MAGIC SNOW CREAM

Toen ik deze cream uitpakte dacht ik ” Nee, dit is om je gezicht te bleken”. Ik schrok er van. Want is het algemeen bekend dat mensen met een lichte huid gezien worden als mooier. Mooier dan donkere mensen. Dit is altijd al zo geweest. Gelukkig is dit niet waar en heb ik gelijk even contact gehad met mijn contact persoon bij de LifeandBeautyShop.
Uiteraard is het geen cream om je gezicht te bleken!! Deze cream zorgt ervoor dat je gezicht wat opheldert. Fijn voor de grauwe dagen maar helemaal fijn voor mijn super donkere kringen! Ook heb ik pigment vlekjes en wat kleine beschadigingen in mijn gezicht. Een klein beetje van deze cream dep ik er op en er ontstaat een soort van ” blur“. Op deze manier is mijn gezicht, fris en egaal. De donkere kringen gaan nooit weg maar op deze manier zijn ze een stuk minder donker.

Ik weet het, het zijn vrij veel stappen die ik maak in de ochtend om mijn gezicht te verzorgen. Maar als je realistisch kijkt, duurt het niet gek zoveel langer dan een normale skincare routine. En vergeet niet, je hebt maar 1 lijf, maar 1 gezicht dus daar moet je zuinig op zijn.

Alle producten trekken snel in en zijn makkelijk te gebruiken.

Hier onder in de video zie je hoe ik alle producten gebruik.

Dit was het dan even voor vandaag. Er komt deze week nog een avond routine video online! Stay tuned!!

Liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: