Beauty

FIRST IMPRESSION : NYX Suede lipcream Chrerry Skies

NYX Cosmetics is in een hele korte tijd super populair geworden in Nederland. Budgetproof producten, een groot assortiment en nu dan ook eindelijk een eigen winkel in Amsterdam.
Zoals jullie weten ben ik al fan van de matte lipcreams en al een tijdje wou ik ook al de Suede lipcreams proberen. Deze zijn helaas niet overal te koop.
Afgelopen week was ik in Zwolle en daar werden toevallig net de schappen bijgevuld. Eindelijk maakte ik een keus en ging ik voor Cherry Skies!

swatchHet was een tegenvaller, laat ik maar gelijk eerlijk zijn. De lipcream gaf veel strepen en de pigmentatie, daar was ik eigenlijk helemaal niet tevreden over. Na een aantal keer smeren op mijn lippen was ik klaar. De kleur was wel heel mooi.

” NYX’ Liquid Suede Cream Lipstick is makkelijk aan te brengen en droogt op in een opvallende, matte finish. Deze liquid lipstick is fluweelzacht en waterproof”

Fluweelzacht? Ja dat wel maar naar mijn gevoel te zacht, zo zacht dat de applicator de lipcream er weer af smeerde toen ik toch maar voor een nieuwe laag ging. Een matte finish? Ja opzich wel maar ik denk door de meerdere lagen dat het effect niet meer mooi was. Een telleurstelling moet ik je zeggen. Ik houd het dan liever bij de Soft Matte Lipcreams. Een voordeel, mijn lippen bleven mooi gehydrateerd. Deze lipcream gaat in het bakje ” jammer”. Misschien wel een leuk kleurtje om te mengen met een goeie matte lipstick.

NYX Suede lipcream Chrerry Skies is o.a. verkrijgbaar bij de Douglas voor €8,80-

Ik moet wel eerlijk toegeven dat al deze nadelen niet echt te zien zijn op de foto’s. Ook heb ik de lipcream geprobeerd in combinatie met een lipliner. Cherry van MAC. Ik heb mijn lippen omlijnd en in gekleurd en op die manier is de cream lipstick een stuk fijner op je lippen.
image

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: