Beauty

Calvin Klein Secret Obsession

“Calvin Klein Secret Obsession, tussen liefde en woede ligt obsessie; iedereen heeft een geheim”.  Een bijzondere manier om een geur te omschrijven, mysterieus en dat is iets wat mij aantrekt. Ik ben verkocht en ga het proberen.
Kijk je mee?

Wauw!! Heftig en intens. Ik leg de geur weg en toch ga ik weer ruiken. Iets in mij roept naar iets in de parfum. Ondanks dat ik de geur echt heftig vind. Er zitten noten in die ik heerlijk vind maar ook een aantal die ik een stuk minder aangenaam vind.

De eerste sniff is lastig uit te leggen, hij begint intens en dan vervaagt het. En dat in 1 sniff. Snap jij het nog?

file7

Laten we het eens over de flacon hebben. Een soort diamant/bloem vorm. Vrij zwaar alleen de dop is dan weer vrij goedkoop van een soort kunstof. Maar al met al, een hele chique flacon die mooi tussen de andere geur flacons zal staan.
Noten
Top: exotische pruimen, foelie, Damas rozen.
Hart: Egyptische jasmijn, Franse oranjebloessem, orchidee, ylang ylang, tuberoos, Marokaans cederhout.
Basis: wormhout, kasjmier hout, gebrand amber, gestoofde pruim, vanille, Australische sandelhout, Florentijns orris wortel.

Oke, nu snap ik waar deze love/hate gevoel vandaan komt. Er zitten hele mooie noten tussen die mij aantrekken zoals; vanille, egyptische jasmijn en Damas rozen. Ook wel gebruikt in rozenolie.

 

Uiteraard is het geur heel persoonlijk. En elke geur ruikt ook weer anders op elke huid. Ondanks dat ik deze flacon steeds weg leg kom ik er steeds weer op terug. Ik vindt het heerlijk en er is ook nog een versie voor de heren die ik stiekem nog lekkerder vind. Het enige, vrij grote nadeel, is dat mijn man deze geur helemaal niet lekker vindt. Maar als dat alles is, ben ik een blij kind.
Ben je nou ook nieuwsgierig geworden naar deze geur? Stap eens een parfumerie binnen en ga eens ruiken en probeer het eens op jouw huid. Ik ben heel benieuwd wat je vind.
Vind je de geur lekker? Of denk jij ” Nee dank je wel”.

Calvin Klein Secret Obsession eau de parfum 100ml is verkrijgbaar bij www.parfumerie.nl voor € 39,95-

Heb jij ook een geur die je lekker vindt maar die je partner niet lekker vindt? Wat doe je dan, ik ben namelijk bang dat ik de geur dan vergeet en wanneer ik deze weer vindt, de geur al vervlogen is.
Let me know!

Liefs Ciska

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: