Beauty

BUDGET TIP: W7 FOXY LASHES MASCARA

Soms koop ik producten omdat ik de verpakking mooi vind. Eigenlijk heel vaak. En mascara is bij mij een beetje een dingetje. Ik hou van mascara die je wimpers mooi, groot lang en dik maken. Mascara die je het effect geeft van valse wimpers. Ik ben namelijk geen wimper extension meisje, dus ik moet het doen met mascara. Want wimpers plakken, dat ik bij mij gewoon een regelrechte ramp.
Vandaag heb ik dus weer een mascara tip, niet zomaar één, nee een budgettip: W7 FOXY LASHES MASCARA

 

W7 FOXY LASHES MASCARA

De nagellak op de thumbnail is ook van W7 maar was vreselijk! De kleur is Matte Pink. Maar nu verder naar de mascara.
Het borsteltje is mooi groot en dik, daar houd ik van. Ze separeren je wimpers goed en geven je mooie wimpers. Alles wat je nodig hebt.
Onderstaande foto zie je de mascara op mijn wimpers. Hier heb ik 1 laag gebruikt. Zelf gebruik ik normaal gesproken een wimper kruller en meerdere lagen mascara.

Tevreden?

Ja, zeker voor de prijs. Hij was namelijk maar €3,99-.  Verder valt er niet veel over te zeggen. Ik geloof namelijk dat elke mascara, iets anders doet bij elk ander persoon. De hoeveelheid wimpers, de stand van de wimpers, dus zijn ze recht of golvend. Alles speelt een rol om de mooiste wimpers te creëren. Maar voor een klein prijsje is deze mascara het zeker waard.

Wat is ja favoriete mascara?

Groetjes en liefs Ciska

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply

    We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.

    %d bloggers liken dit: